• Повод
  • Подарък за
    • покажи повече
  • Цена
    •   -   лв

Бележник с послание

Бележник с послание

Бележник с послание – кожен бележник, тефтер с послание, тефтер със снимка

Кожен тефтер или бележник с послание и органайзер е подходящ подарък за рожден ден, имен ден или просто да зарадвате любим човек. Той ще бъде неотлъчно до Вас, за да записвате вашите мисли и неща, които ви вълнуват. Този персонализиран тефтер със снимка е подходящ подарък за креативни хора или такива, които обичат да си записват идеи. Той е практичен и полезен в офиса или дома. Предлагаме пълна гама от дизайни, надписи или послание, което Вие да изберете. Може да избирате между твърди корици от еко кожа, винил или плюшени тефтери със снимка. Плюшените бележници са подходящи за деца, защото са меки, пухкави и удобни. Ние се отличаваме от конкуренцията с:
  • Персонализирани идеи, според Вашите желания и нужди;
  • Безкомпромисно качество на изработка;
  • Кратък срок за доставка.
Ако искате да подарите нещо оригинално и различно, ние сме помислили за всичко. Стремим се постоянно да обновяваме асортимента от нови и вълнуващи идеи с безупречно качество. Нашите дизайнери ще изпълнят и най-смелите ви желания. В днешно време тефтери и бележници се използват постоянно в ежедневието. Тефтерът ще ви помогне да развиете себе си и да откриете своето вътрешно Аз. Ако искате да зарадвате вашите близки или приятели, това е едно оригинално решение. Подаръците се поднасят в знак на уважение, любов и благодарност. Ние сме онлайн магазин за персонализирани подаръци, подходящи за всеки повод. Специалните ни бележници с послание с Ваш текст или снимка ще зарадват всеки получател. Нашата цел е да доставим радост и усмивки на клиентите си.

Луксозен тефтер с послание

Тефтерът е личен и специален подарък, в които може да записвате всекидневни записки или планиране на месеца. Той е полезен подарък с изящна визия. Гарантираме ви, че ще надминем вашите очаквания. От нас очаквайте фина изработка и прецизност. Малките детайли винаги правят добро впечатление. Добавянето на специално послание ще направи празника още по-вълнуващ. Персонализираните тефтери са сред най-предпочитаните за фирмени подаръци. Със сигурност ще зарадвате колегите с бележник, които е създаден специално за тях. Целта ни е да бъдем креативни и да се развиваме, като можем да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Подарък, които е изработен специално за даден човек е много по уважаван и ценен, защото той носи свое послание, мисъл и желание към любим човек. Ако търсите нещо нестандартно, различно и персонализирано – тук е вашето място за оригинални подаръци. Персонализираните тефтери с послание са подходящ подарък за мъж, жена или дете. Радвайки се на вашите снимки, отпечатани върху луксозен бележник, вие правите щастливи и нас. Персонализираният тефтер със сигурност ще ви донесе много радост, гордост и вдъхновение. Създали сме множество готови дизайни и шаблони, които може да използвате. Писането на ръка никога няма да ви омръзне с нашите специални кожени бележници. Тефтерите винаги са актуални, независимо колко са развити технологиите. Това е сантиментален подарък, които радва всеки човек, когато го погледне. Вие сами избирате размер, страници, материал и т.н. 

Защо да поръчате тефтер или бележник от нас?

Ние предлагаме пълна гаранция и висококачествен печат на тефтер. Работим със специално селектирани мастила, които създават уникален продукт, които може да се използва дългосрочно. Работим с офсетов печат и висока технология за принтиране. Всички наши продукти са екологично чисти и подходящи за деца. 
Доверете се на качество, бързина, коректност и адекватна работа.
Тефтери за рецептите на баба, мама, най големите шефове готвачи. тефтерите за тайните на най.добрите маникюристки, фризьорки и козметички. даже имаме и тефтери за най добрите автомонтьори където да си пишат чаковете на клиентите. Може да разгледате също и бележниците на най добрите лекари, зъболекари, медицински сестри, фелшери, акушери, генеколози, педиатър и др.