• Производители
 • Подкатегории
  • покажи повече
 • Повод
 • Подарък за
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

Бизнес комплекти

Бизнес комплекти

Избирането на бизнес комплект може да се окаже истинско предизвикателство. Не и в този момент, когато ние откриваме пред вас уникални възможности при избора на бизнес комплекти. Тук ще откриете дизайнерски шедьоври на достъпни цени. В тази категория са включени луксозни химикалки, писалки, портфейли, ключодържатели, тефтери и д-р. Имаме готови решения за всеки клиент.  Бизнес комплектите могат да бъдат подходящ подарък за колега или бизнес партньор. Предлагаме възможност за лазерно гравиране с име или надпис, предоставен от вас/технологията за брандиране зависи от материала на артикула/. Този вид подаръци остават мил спомен във времето. 

Комплектите, които предлагаме на вашето внимание са:

 • Химикал, тефтер, визитник ;
 • Ключодържател;
 • Мъжки бизнес комплекти;
 • Дамски бизнес комплекти;
 • Дамски и мъжки бележници.
Предлагаме ви и възможност за комбиниране, което ще ви излезе по-изгодно. Ние ви спестяваме време, обикаляйки магазините, като всичко, което търсите е на един клик разстояние. Ако искате да създадете добро впечатление на бъдещ партньор, то посетете нашия онлайн магазин още сега. Предлагаме изгодни оферти и редовни намаления на бизнес комплекти. Всички наши комплекти са с гарантирано качество.

 Ние сме ентусиазиран млад екип от професионалисти, които се стремим да задоволим желанията на нашите клиенти. За да ви улесним сме сортирали продуктите в няколко основни категории. Това са продукти от висок клас със сертификат за оригиналност. Със сигурност ще оставите личен отпечатък и уважение към получателя на този прекрасен бизнес комплект. Не сме забравили и дамите, разбира се.... Тук може да откриете красиви идеи за подаръци за жена. Като комплекти с бележник и писалка или дизайнерски ключодържатели. Ако искате да поднесете изненада на скъп човек може да разгледате портфейлите ни от естествена кожа, които също могат да бъдат гравирани с име, лого или лично послание. Може да хвърлите и едно око на нашите комплекти химикалки или писалки, които са създадени специално за Вас и писането с тях ще се превърне в истинско удоволствие. Предлагаме специални условия за търговци на едро. Ние сме професионално оборудвани в областта на печата. От нас очаквайте кратки срокове за изработка, специално отношение и внимание към всеки детайл. 

Изненадайте своя партньор, колега или приятел с персонализиран бизнес комплект, които ще го очарова. Подчертайте вашата същност и класа с избран от нас бизнес комплект. Нашето име говори за безкомпромисно качество, изисканост, оригинален дизайн и класа. Цената се изчислява за съответното количество. Ние сме верен партньор и разполагаме с богата гама продукти на склад на конкурентни цени. Предлагаме експресна доставка за цялата страна, както и възможност за брандиране, гравиране и луксозно опаковане. Нашата мисия е да се грижим за цялостното обслужване на нашите бъдещи и настоящи клиенти, като предлагаме богато разнообразие на продукти и услуги, предразполагайки приятни взаимоотношения и комуникация с нашите партньори. Лазерното гравиране на бизнес подаръци ви осигурява траен резултат. То е с предимство, защото дава възможност за гравиране на единични бройки.