Бизнес комплект визитник и ключодържател

Продуктов код PM-238
5.00
794

Луксозен комплект визитник и  ключодържател в подаръчна кутия. Възможност за гравиране с фабер лазер по желание на клиента върху металната част.  Прекрасен подарък за ваш скъп човек.
В полето “Добави желан текст”, въведете надписа, който искате да гравираме.
* Гравирането е за един продукт. Ако желаете гравиране и за другия, е необходимо е да се свържете с наш оператор, който да преизчисли цената.

4 поръчки за последните 2 часа
Добави желан текст
+ 12лв
Цена:
26 40 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Krasimira Slavcheva

Блатодаря ви за перфекционизма, впечатлена съм от вашата креативност и бързо изпълнение на поръчката ми! Отново бих ползвала вашите услуги, при това с най-голямо удоволствие! Бъдете здрави и успешни!

Emily Ivanova

Огромна благодарност към целия екип. Всичко е много красиво, изключително бързо дойде . Благодаря ви за допълнителните подаръчета към поръчката. Весели празници!

Milena Angelova

Спечелих прекрасна награда от тях, аз се забавих със снимката, но Те бяха страшно бързи. За един ден и направа, и с доставка - днес си получихме всичко. Благодарим

Валя Георгиева

Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Kristina Dimitrova

Супер доволна съм! Много бързи и коректни.

Татяна Минчева

Бързо и коректно обслужване! Няколко пъти поръчвам от календарите ви и смятам да продължа да го правя и за напред! Благодаря ви!

Maria Iwa

Изключително бърза доставка и качествени продукти,много отзивчиви, Благодаря! ❤️

Деница Кържилова

Качествена изработка, добро отношение към клиента и спазване на срока! Препоръчвам!

Михаела Иванова

Получих поръчката си! Календарите са уникални сами по себе си! Много сме доволни, бих поръчвала всеки път от вас! Весели празници!

Елена Славчева Георгиева

Много Благодаря за хубавите календари!
Допълнителна информация

Комплектът включва луксозен визитник и ключодържател, от метал и еко кожа.  Този персонализиращ се комплект  е в подаръчна кутия. Възможност за прецизно гравиране с фабер лазер по желание на клиента върху металната част. Това е един стилен подарък за скъп за вас човек.

 

Цена:
26 40 лв