• Производители
  • Подкатегории
    • покажи повече
  • Повод
  • Подарък за
    • покажи повече
  • Цена
    •   -   лв

Тефтери и Бележници

Тефтерите и бележници, които предлагаме са  разнообразни, стилни и модерни.
Може да бъдат персонализирани с име, послание/текст или изображение.
Качествената изработка, съчетана с  красиви и забавни дизайни превръщат бележникът с послание в любимия ви аксесоар.
Виж още 9 продукта

Тефтери и Бележници

Тефтери и бележници: Идеалният подарък

Защо да изберете персонализирани тефтери и бележници?

Един чудесен, практичен и полезен подарък са персонализираните тефтери и бележници. В категорията „ТЕФТЕРИ И БЕЛЕЖНИЦИ“ ще откриете изключително разнообразие от модели, дизайни и цветове. Цветни дизайни с красиви съчетания от име, надпис и изображение.

Разнообразие от модели за всеки вкус

Огромен избор от модели на бележници за готварски рецепти, за записки на рибар, за майстор, за козметичка, за маникюристка, за фризьорка или за доктор. Изберете страхотен подарък за вас или ваш близък - бележник с печат или тефтер с надпис.

Перфектния бизнес подарък

Бизнес подарък за фризьор, гримьор, монтьор, майстор, баща, баба, леля, майка, за най-добър готвач и още ред други. Защото персонализираният подарък е запомнящ се и оставящ прекрасни емоции. Ние в Арт Гифт предлагаме богато разнообразие от идеи за подарък.

Тефтери и бележници като бизнес жест

Тефтерите и бележниците са чудесен бизнес подарък, който може да изрази вашата благодарност или да укрепи връзката ви с партньорите и клиентите ви. На сайта на ArtGift ще откриете голямо разнообразие от тефтери и бележници, които могат да бъдат персонализирани с вашето лого или послание.

Подаръци с индивидуален знак

Тези подаръци са не само практични, но и забавни. Тефтерите и бележниците могат да бъдат украсени с различни дизайни, които да отразяват настроението и повода на подаръка. Например, ако става въпрос за Коледен подарък, можете да изберете тефтер със забавни Коледни мотиви или с послание на благодарност за успешната година, която минава.

Идеални за любителите на писането и организацията

Тези подаръци са подходящи за всеки, който обича да пише, да прави бележки или да запазва записи на важни срещи. Тефтерите и бележниците са изключително практични и могат да бъдат използвани както в офиса, така и по време на път. Освен това, те са подходящи за всеки, който търси забавен и полезен подарък за своите близки, приятели или колеги.

С тефтерите и бележниците от ArtGift ще подарите не само практичен и полезен подарък, но и ще изразите вашата креативност и индивидуалност. Тези бележници и тефтери също могат да бъдат персонализирани с ваш лого или послание и са перфектни за корпоративни подаръци. Те са подходящи за всеки, който обича да пише, да събира мисли и да запазва спомените си на едно място. Бележниците и тефтерите са перфектен подарък за студенти, учители, бизнесмени и всички, които обичат да пишат или да организират своето време. Те са идеален подарък за специални поводи като рожден ден, имен ден, като подарък за коледа или нова година, като подарък за майка или баща, за влюбените или за приятели, които обичат да пишат и да изразяват себе си през писмена форма. С бележници и тефтери от Art-Gift ще подарите нещо незабравимо и уникално на любимите си хора, което ще ги радва и ще им бъде полезно.