Стилна метална химикалка VULKANO

Код 2059-WG-BOX
5.00
796

Метална химикалка VULKANO в бял цвят
Материал: Метал
 Подходяща за подарък или лично използване.  
*Възможност за лазерно гравиране.
Желания текст може да запишете в полето "Добави желан текст"

4 поръчки за последните 5 часа
Добави желан текст
+ 12лв
Цена:
25 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Подходяща за специални поводи и подаръци.
Възможност за лазерно гравиране. Цената е за едно гравиране, ако желаете двустранно гравиране, е необходимо да се свържете с наш оператор, който да преизчисли цената.

Какво представлява гравирането на химикал?

Отнемане от повърхностния слой на метала /издълбаване/, т.е. това прави надписа вечен. Не може да се изтрие.
Запазвайки цялостта на артикула, си гарантирате и запазване на текста :)

Какво представлява химикалката ?

Стилната метална химикалка VULKANO е перфектният аксесоар за всеки, който цени елегантността и функционалността. Изработена от висококачествен метал с въртящ се механизъм и лъскави медни елементи, тази химикалка предлага изключително гладко писане благодарение на синия метален пълнител тип Parker. В комплект с красива подаръчна кутия, VULKANO е идеалният избор за подарък. Брандирането може да се извърши чрез лазерно гравиране, което придава допълнителен персонален и професионален щрих. Марка: F. Bartholdi.

За кого е подходяща химикалката?

Подходяща за всеки, който цени изискаността и качеството на писането. Тя е идеална за професионалисти, бизнес хора, студенти, подарък за жена, подарък за учител или просто за всеки, който обича да има елегантен и стилен аксесоар за писане. Подходящ подарък за рожден ден, имен ден или друг повод.. Благодарение на своята изящност и високо качество, химикалката ще впечатли всеки, който я ползва или я получава като подарък.

Защо да поръчате подарък за жена от нас?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Вярваме, че нашата позитивна нагласа и енергия ще въздействат положително на човека, за когото е предназначен подаръкът. :) Може да видите още наши идеи за подарък тук.

Цена:
25 00 лв