Връщане и рекламации

Съобразно чл. 57, ал. 3 от ЗЗП, продуктите, които са персонализирани и изработени според вашата поръчка, и чието производство е започнало след вашето ясно съгласие (такова считаме и поръчката, потвърдена чрез онлайн магазина WallDeco, съответната Фейсбук страница или по телефон), не подлежат на връщане или замяна, и отказ от тях не е възможен.

Подлежат на връщане или замяна само артикулите, които не са персонализирани и не са изработени в размер, определен от вас (това важи за стикери, тапети и др.). 

Можете да направите рекламация в срок от 14 дни след получаване на стоката. В случай на дефект на стоката (това не включва увреждане при транспортиране - в тези случаи отговорност носи превозвачът), разходите за връщане и замяна са по наша сметка. При връщане и замяна на неувредена стока, разходите за транспорт са за сметка на клиента. Дефектът се установява само в присъствието на куриер, за което се предприемат навременни действия и се съставя акт.

Възстановяването на сумите се осъществява в срок от 14 дни след получаване на върнатия артикул на банкова сметка, указана от клиента.

Ако плащането е извършено с банкова карта, възстановяването на сумите се извършва чрез обратна операция по картата, с която е извършено плащането, в срок от 14 дни.