• Брой снимки
  • Повод
    • покажи повече
  • Подарък за
    • покажи повече
  • Цена
    •   -   лв

Възглавница със снимка

Виж още 24 продукта

Възглавница със снимка

В тази категория със специални персонални подаръци, ще откриете много интересни предложения. А именно възглавнички със снимка, закачливи пожелания, романтични послания и много други. С тях може да изненадате своите любими хора за всеки техен специален повод.  Може да изберете не само дизайна, но и формата. За вашата мила половинка може да съчетаете любима снимка и послание с възглавница сърце. Така вашият жест ще стане още по-специален и вълшебен. 

За какъв повод може да подарите възглавница със снимка?

Персонализираните възглавници са не само красив подарък, с който да накарате обичните ви хора да се почувстват специални. С тях можете да декорирате и своя дом. Многобройните коледни и празнични дизайни ще са не само прекрасна изненада, но и специална част от коледната ви декорация у дома.
Понякога не е нужен повод, за да изненадате важните за вас хора. Можете просто да създадете възглавничка по ваш дизайн, с която да кажете – „Ти си важен за мен“ или да запазите спомена от любим момент. Може да направите  принт върху възглавница и за да съобщите важна новина на бъдещи баба и дядо.  Специално за най-малките бебчета може да подготвите бебешка визитка за новородено, на която да запишете най-важните детайли от специалния ден, отпечатани върху възглавничка. Мил спомен, който ще стане и любим подарък на вашето мъниче, когато порасне. 
Най-добрите баба и дядо със сигурност заслужават възглавница сърце със снимка на любимото внуче. На която да се радват и дори да прегръщат, когато малките слънчица не са при тях. 
Но освен толкова мил и сантиментален подарък, персонализираните възглавнички могат да бъдат и закачлива изненада за приятел. По случай рожден ден, имен ден, дипломиране или друг специален за него повод. А сега си представете, че подаръкът ви винаги ще напомня за вас, когато се приятелят ви се прибере и се излегне на дивана с вашата възглавничка. Която дълго време ще създава поводи за усмивки и смях. 
Ако нашите готови предложения не успяват да изразят всичко, което вие чувствате или искате да кажете, можете да създадете възглавничка по ваш дизайн.  Освен, че можем да променим изцяло текста, спрямо вашите желание, можем и да го заменим с изцяло ваше послание. По този начин ще имате възможността да подарите нещо изключително ценно на човека до вас. Без значение дали ще изберете да направите възглавница със снимка, с красив или закачлив текст, със сигурност ще успеете да изненадате човека, на когото ще я подарите. Кой не обича подаръците? А когато са създадени специално за нас, няма начин да не останем очаровани.  Разнообразие от модели от нашият каталог са подходящ подарък за рожден ден, имен ден, за свети валентин, коледен подарък. 

На кого може да подарите възглавничка със снимка?

Тъй като можете да персонализирате всяка възглавница изцяло за вашия повод, това ги прави изключително подходящ подарък за всяко събитие - рожден ден, имен ден, годишнина, Свети Валентин, Коледа, Баба Марта, Осми март, Цветница и много други. Ако търсите подарък за приятел, то със сигурност ще успеете да го/я зарадвате с персонализирана възглавничка, която винаги да напомня за вас. Друг доста труден избор е, когато трябва да изберете подарък за бебе и новородено.  Избирайки въглавничка бебешка визитка например, ще избегнете притеснението дали дрешките ще бъдат в точния размер. Също така ще направите подарък не само на бебчо, но и на щастливите мама и татко, като им оставите един красив спомен от тези специални моменти. С такъв подарък може да зарадвате и гордите и щастливи баба и дядо. Със сигурност ще успеете да подарите много емоции на своите любими и близки хора, дори без да има специален повод. А като говорим за любими хора, нека не забравяме и най-обичащия празник - Свети валентин, както и всички специални дати с вашия любим човек. За това сме подбрали и куп идеи и възглавнички със снимка или послание, които да се превърнат в страхотен подарък за любим/любима. Уникален подарък за мъж и подарък за жена.

Подходящи ли са възглавниците със снимка за деца?

Отговорът е - ДА. Освен, че са изключително меки и детенцето няма как да се нарани, дори да играе с нея и да се радва на шарените картинки. Също калъфката на възглавничката е изработена от много нежна и гладка материя, наподобяваща сатен, която не "пуска" мъхчета. Няма ципове и дребни елементи, които могат да наранят малките бебчета, а самата калъфка може да бъде премахната изцяло, за да се изпере, без това да наруши цялостта на възглавничката или да повреди печата. Тези предимства правят възглавницата със снимка един изключително подходящ и предпочитан подарък дори за новородените бебчета. Така вашият подарък може да стои в кошарката на малкото слънчице и да подарява усмивки на мама и татко, дори след време, когато поглеждат към вашия специален подарък. 

Без значение от повода, за който ви е необходим подарък, възглавничката със снимка може да бъде както основна, така и допълнителна изненада. Но със сигурност няма да остане незабелязана или неоценена. Ще се убедите, че всяка емоция и усмивка, които сте вложили в избора на вашата персонализирана възглавница, ще се усети от нейния получател. Най-важното е да подаряваме на хората, които обичаме, спомени и усмивки, а тази мека изненада, със сигурност ще направи точно това.