Арт гръб за кухня - Жълти орхидеи

Код kitchen-86
5.00
694

Арт гръб за кухня – Жълти орхидеи

4 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Nina Valcheva

Страхотни професионалисти, бързо и качествено обслужване. Много благодаря за прекрасните продукти.

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Десислава П.

Страхотни, бърза и качествена изработка

Даяна Георгиева

Изключително много съм доволна от покупката си от вас! Благодарим за коректността, точността и бързината! Качеството и изработката също са на високо ниво! ☺️

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Калояна Маринова

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Жълти орхидеи ?

Стъкленият гръб за кухня, предоставен от Art-Gift, е изключително стилен и уникален дизайн, който ще придаде свежест и разнообразие на вашия кухненски интериор. Изображението на прекрасна голяма орхидея в нюанси на оранжево и жълто, разположено на зелен фон, е впечатляващо и изразително.

Този стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм, което гарантира здравина и дълготрайност. Принтът върху гърба е направен чрез директен висококачествен печат, който осигурява на изображението на орхидеята наистина реалистичен и ярък вид. Този дизайн не само ще добави красота към вашата кухня, но също така ще се превърне в израз на вашия индивидуален стил и вкус.

Важната характеристика на тези кухненски гърбове е, че те се изработват специално по размери на клиента. Това означава, че можете да изберете точните размери, които се подходящи за вашия кухненски плот и интериор. Освен това, имате възможността да посочите желани разположения за отвори за контакти, което позволява по-лесно и удобно подключване на електрически уреди и аксесоари.

Този стъклен гръб за кухня представлява перфектното съчетание между изкуство и функционалност, като преобразява вашата кухня във визуално привлекателно и практично пространство. Орхидеята, изобразена на него, ще придаде доза елегантност и живот на вашия кухненски интериор, създавайки уютна и приятна атмосфера за готвене и събиране с близки.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Жълти орхидеи ?

Този стъклен гръб за кухня е идеален за всички, които търсят уникален и изискан начин да освежат своята кухненска обстановка. Отличен е избор за хора, които ценят изкуството и индивидуалността в домашния си интериор. Съчетаващ красивия дизайн на орхидея в оранжево и жълто с висококачественото стъкло, гръбът добавя цветност и стил. С разнообразието от размери и възможността за персонализирани отвори, този продукт отговаря на изискванията на всеки, който иска да направи кухнята си уютна и впечатляваща.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
347 60 лв