Арт гръб за кухня - Зелена рамка

Продуктов код kitchen-60
5.00
794

Арт гръб за кухня – Зелена рамка

5 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Желева

Календарите,които изработвате са прекрасни,подаръчетата още повече! Снимките на всички продукти са ясни и с красиви цветове ! Със сигурност ще поръчваме и занапред !

Te Di

Благодаря за пореден път за креативните подаръци, за бързото, коректно и професионално отношение! Препоръчвам с две ръце!

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Миглена Стойнева

Чудесни календари и подаръците към тях. Благодаря ви ,още веднъж оправдахте очакванията ми! Препоръчвам !!!

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Вилиана Емил

Календарите които поръчах са уникални

Plamen Dikov

Много съм доволен от календарите, които поръчах от вас. Благодаря ви и ви желая весели празници!

Ирена Кирилова

Здравейте, благодаря ви за прекрасните календари и бързо изпълнената поръчка, като се июа впредвид натовареността. Много коректно отношение. Светли празници!

Violeta Peneva

Благодаря за чудесните календари и подаръци! Бързо и качествено обслужване. Ще продължавам да използвам услуги ви! Весели празници!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня -  Зелена рамка ?

Стъкленият АРТ гръб за кухня, представлява елегантен начин да добавите красота и разнообразие към вашия кухненски интериор. Дизайнът е привлекателен и иновативен, предоставяйки интересна визия на кухнята ви.

Гърбът е украсен с изображение на живописни зелени листа и клончета, които придават природна атмосфера и свежест на пространството. В горната и долна част на гръбчето са поставени тези деликатни мотиви, докато в средата е доминиращ тъмно зелен цвят, който допринася за усещането за хармония и баланс.

Стъкленият гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло с дебелина 6мм, което гарантира здравина и издръжливост. Висококачественият директен печат върху стъклото придава ярки и наситени цветове, които се запазват дълготрайно и не избледняват с времето.

Изработката на всеки стъклен гръб се персонализира според размерите на клиента, което гарантира, че той ще се вписва идеално във вашия кухненски интериор. Възможността за добавяне на отвори за контакти позволява практично използване на гръбчето, като същевременно подчертава неговата функционалност.

С този стъклен АРТ гръб за кухня ще придадете уникален и стилно излъчващ акцент към визията на кухнята си. Той съчетава изкуство, дизайн и функционалност, правейки го идеалното допълнение към модерния домашен интериор.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня -  Зелена рамка ?

Този стъклен АРТ гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят да преобразят своята кухня в едно стилно и изящно пространство. С изразителния си дизайн на зелени листа и клончета, той добавя свежест и живот към всяка кухненска среда. С подходящ размер, персонализация и възможност за отвори за контакти, този гръб е идеален за хора, които ценят красотата на изкуството и искат да добавят индивидуалност към своя дом. Независимо дали имате съвременен или класически стил на обзавеждане, този стъклен гръб ще допълни визията и функционалността на вашия кухненски интериор.
Цена:
347 60 лв