Арт гръб за кухня - Кубчета лед

Продуктов код kitchen-52
5.00
794

Арт гръб за кухня – Кубчета лед

2 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Bilyana Iotova

За 3-та година се доверяваме на Art-Gift,страхотна изработка,добро качество и най-вече добро отношение.Препоръчвам с две ръце.????

Penka Peneva

Прекрасно изработени календари, точно, бързо и коректно доставени!

Петя Динкова Господинова

Благодаря за страхотните календари! Весели празници!

Иван Иванов

Много коректни и много бърза доставка !

Велина

Страхотни, коректни и бързи
Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Гергана Найденова

Страхотно качество! ДОВОЛНИ СМЕ МНОГО СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ!

Stoqn Zlatkov

Страхотна изработка на календари бърза и коректна фирма и за напред ще поръчвам от вас

Hristo Hristev

Благодаря за календарите и подаръците! Страхотни са.

Svetla Veselinova

Бързи и коректни! Благодаря ви
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня -  Кубчета лед ?

Стъкленият гръб за кухня, представен на art-gift.net, е вълнуваща комбинация от елегантен дизайн и функционалност, които ще преобразят визията на вашия дом. Този изключителен дизайн със замразени кубчета лед на черен фон със забележителни капки в живи зелени, оранжеви и сини нюанси, носи свежест и живот във вашата кухня.

Изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6 мм, стъкленият гръб е устойчив на топлина, удари и влага, което го прави идеален за кухненската среда. Висококачественият директен печат осигурява ярки и наситени цветове, които ще запазят своята красота дълги години напред.

Един от ключовите аспекти на този стъклен гръб е персонализацията. Той се изработва по размери, които са подходящи за вашата кухня, като се вземат предвид и евентуални отвори за контакти. Това гарантира, че гърбът ще се вписва идеално във вашия интериор, създавайки хармонична и завладяваща атмосфера.

Добавете стил и изтънченост във вашата кухня с този уникален стъклен гръб. Неговата изискана визия и функционалност ще ви донесат удоволствие при готвене и ще впечатляват всеки, който стъпи във вашето пространство.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня -  Кубчета лед ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всеки, който търси да обогати своята кухненска обстановка с уникален и стилен акцент. Изразителният дизайн със замразени кубчета лед добавя съвременен и свеж вид, който ще се хареса на хора със смел и модерен вкус. Възможността за персонализация по размери и отвори за контакти го прави подходящ за всеки дом, независимо от стила на интериора. Този стъклен гръб е идеален за тези, които ценят красотата на изкуството и желаят да превърнат кухнята си в уютно и вдъхновяващо място.
Цена:
347 60 лв