Арт гръб за кухня - Нежни капчици

Продуктов код kitchen-64
5.00
794

Арт гръб за кухня – Нежни капчици

4 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Бистра Тонова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ива Георгиева

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Елина Телбийска

Благодаря ви за прекрасните календари,отлично качество,цена и обслужване!!!

Renata Vlaeva

Благодаря за прекрасните календари!! ;*

Магдалина Пешева

Страхотно и коректно обслужване!

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Симона Герасимова

Много съм доволна. Препоръчвам ги. Изключително коректни, бързи и любезни :)

Violeta Peneva

Благодаря за чудесните календари и подаръци! Бързо и качествено обслужване. Ще продължавам да използвам услуги ви! Весели празници!

Севдалина Николова

Много съм доволна! Благодаря Ви за коректността и бързата доставка! Продължавайте да радвате клиентите си! Успех!

Валя Иванова

Благодаря Ви за страхотните календари, благодаря Ви за бързото и коректно обслужване!Със сигурност ще продължавам да си поръчвам от Вас!Поздравления :)
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Нежни капчици ?

Стъкленият гръб за кухня, е изразителен и впечатляващ аксесоар, който ще допринесе за елегантността на вашата кухня. Този красив дизайн е създаден с внимание към детайлите и представлява истинска творба на изкуството.

Основният мотив на гръбчето е изображение на нежни капчици и клонче, което придава природен и свеж акцент на интериора. Фонът, изработен в сиво-бяла гама, подчертава красотата на мотива и придава чистота на цялостната композиция. Този естетичен избор е подходящ както за модерни, така и за класически кухненски дизайни.

Стъкленият гръб е изработен от качествено темперирано стъкло с дебелина 6 мм, което гарантира здравина и дълготрайност на продукта. Висококачественият директен печат придава на дизайна наистина живи и наситени цветове, които ще оживят визуално пространството на вашата кухня.

Гърбовете се изработват според индивидуалните размери на клиента, което гарантира перфектното им пасване към вашето пространство. Освен това, е възможно да се добавят отвори за контакти, което прави гърбчето функционално и практично допълнение към вашия кухненски интериор.

Комбинацията от изящен дизайн, висококачествени материали и индивидуално изработка прави този стъклен АРТ гръб за кухня идеален избор за всеки, който търси да добави уникалност и красота в своя домашен простор.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Нежни капчици ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които ценят изкуството и красотата в интериорния дизайн. Идеален за хора, които търсят уникален и изразителен аксесоар, който да придаде елегантност и индивидуалност на техния кухненски простор. Отличен избор както за модерни, така и за класически стилове на декорация. С възможността за индивидуално изработени размери и функционални отвори за контакти, този гръб е подходящ за всеки, който желае да преобрази кухнята си в уютно и изкусително място.
Цена:
347 60 лв