Гръб за кухня - Бели орхидеи

Код kitchen-51
5.00
796

Гръб за кухня – Бели орхидеи

4 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня -  Бели орхидеи ?

Стъкленият гръб за кухня, представен на https://art-gift.net, е истинско произведение на изкуството, което може да преобрази визията на вашата кухня и да я направи още по-привлекателна и стилна. Този изключителен дизайн ще добави не само красота, но и свежест към атмосферата на пространството.

Изображението на нежни орхидеи в нюанси от бяло и розово, разположени върху черни камъчета и плуващи върху вода, създава изтънчен и елегантен вид. Комбинацията от цветове и елементи придава аромат на природата и спокойствие на кухненския интериор.

Стъкленият гръб е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм, което гарантира здравина и дълготрайност. Процесът на печат е извършен с най-висока степен на детайлност и реализъм, което позволява на мотива да изпъква с ясни контури и наситени цветове.

Едно от ключовите предимства на този стъклен гръб е възможността за персонализация. Всеки гръб се изработва по индивидуални размери, съобразени с вашите нужди и пространство. Това позволява на вас да получите точно този елемент, който най-добре отговаря на вашите предпочитания и изисквания.

Освен това, стъкленият гръб може да бъде предоставен с отвори за контакти, което прави гърба функционален и практичен, като запазва своята изящност и стил. Така вие можете да се наслаждавате на красивия дизайн, докато същевременно използвате пространството си ефективно.

С този стъклен АРТ гръб за кухня ще добавите не само визуална привлекателност към вашата кухня, но и ще създадете уютна и вдъхновяваща обстановка, която ще радва сетивата ви всеки ден.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня -  Бели орхидеи ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всеки, който търси уникален начин да обогати визията на своята кухня. Със своя изящен дизайн, изобразяващ орхидеи върху вода и камъчета, той добавя красота и стил. Персонализираните размери и опцията за контактни отвори го правят практичен за всеки домакин. Този гръб е подходящ за хора, които ценят изкуството, елегантността и желаят да създадат уютна атмосфера в кухнята си.
Цена:
347 60 лв