Гръб за кухня - Водолази

Код kitchen-112
5.00
694

Гръб за кухня – Водолази

2 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Nina Valcheva

Страхотни професионалисти, бързо и качествено обслужване. Много благодаря за прекрасните продукти.

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Десислава П.

Страхотни, бърза и качествена изработка

Даяна Георгиева

Изключително много съм доволна от покупката си от вас! Благодарим за коректността, точността и бързината! Качеството и изработката също са на високо ниво! ☺️

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Калояна Маринова

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Водолази ?

Стъкленият гръб за кухня, представлява изискано произведение на изкуството, което ще придаде уникалност и свежест на вашия кухненски интериор.

Дизайнът на морското дъно с красиви корали в нежни тонове на жълто, розово и бежово създава усещане за спокойствие и хармония. Допълнително, наличието на красиви малки рибки в оранжеви нюанси и водолази придава динамичност и игривост на композицията.

Стъкленият гръб за кухня е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм, което гарантира здравина и устойчивост на удари и топлинни въздействия. Възползвайки се от технологията на директен висококачествен печат, дизайнът е ярък, детайлен и издържан на дългосрочно използване.

Стъкленият гръб може да бъде изработен според индивидуалните размери на вашата кухня, гарантирайки перфектно пасване. Също така, има възможност за добавяне на отвори на контакти, което прави гърба практичен и функционален. Този елемент на интериора не само ще защити стените от замърсявания при готвене, но и ще добави изящество и индивидуалност на цялостната визия на кухнята.

Съчетавайки в себе си естетика, изкуство и практичност, стъкленият АРТ гръб за кухня с дизайн на морско дъно е перфектният акцент, който ще направи вашия дом още по-уютен и стилно обзаведен.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Водолази ?

Стъкленият гръб за кухня с морски дизайн е подходящ за всички, които желаят да освежат и украсят своя кухненски интериор. Този елегантен и уникален акцент е идеален за хора, които обичат морската тематика, природната красота и хармонията. Той ще допълни съвременни и класически стилове на обзавеждане, придавайки на кухнята изтънченост и индивидуалност. Изработен с висококачествени материали и прецизен печат, този гръб предлага и защита на стените, съчетавайки практичността с изкуството.
ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
347 60 лв