Гръб за кухня - Водолази

Продуктов код kitchen-112
5.00
794

Гръб за кухня – Водолази

2 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Фати Амзова

Благодаря за невероятните чашки с снимки ????

Мелиса Мехмедова

Получихме си календара, страхотни са препоръчвам!!!!

Lilyana Ivanova

Страхотни календари! Добро качество на достъпна цена! Бърза обработка на поръчките и много добра комуникация. Препоръчвам!

Ivalina Mitova

Страхотно качество на продуктите :)

Теодора Йорданова

Страхотни календари и подаръци. Благодаря за отзивчивостта и отношението!!!

Мария Георгиева

За пореден път останах изключително доволна. Първия път преди 2г.когато поръчах коледно боди+още две други бодита с надпис и ключодътжатели. И днес от детските календари. Благодаря ви за коректното отношение и бързото изпълнение на поръчките!

Жюлиета Йорданова

Календарите са супер, с добро качество!

Пламена Панайотова

Благодаря ви за прекрасното и коректно отношение, получих си календарите страхотни са❤️❤️❤️

Кремена Тенева

Благодаря за календарите и подаръка към тях!Препоръчвам -бързи и коректни!

Михаела Божанкова

Страхотни календари! Бърза изработка, перфектно качество, добра цена. Много съм доволна и бях приятно изненадана колко бързо се случи всичко. Благодаря! :-) �
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Водолази ?

Стъкленият гръб за кухня, представлява изискано произведение на изкуството, което ще придаде уникалност и свежест на вашия кухненски интериор.

Дизайнът на морското дъно с красиви корали в нежни тонове на жълто, розово и бежово създава усещане за спокойствие и хармония. Допълнително, наличието на красиви малки рибки в оранжеви нюанси и водолази придава динамичност и игривост на композицията.

Стъкленият гръб за кухня е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм, което гарантира здравина и устойчивост на удари и топлинни въздействия. Възползвайки се от технологията на директен висококачествен печат, дизайнът е ярък, детайлен и издържан на дългосрочно използване.

Стъкленият гръб може да бъде изработен според индивидуалните размери на вашата кухня, гарантирайки перфектно пасване. Също така, има възможност за добавяне на отвори на контакти, което прави гърба практичен и функционален. Този елемент на интериора не само ще защити стените от замърсявания при готвене, но и ще добави изящество и индивидуалност на цялостната визия на кухнята.

Съчетавайки в себе си естетика, изкуство и практичност, стъкленият АРТ гръб за кухня с дизайн на морско дъно е перфектният акцент, който ще направи вашия дом още по-уютен и стилно обзаведен.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Водолази ?

Стъкленият гръб за кухня с морски дизайн е подходящ за всички, които желаят да освежат и украсят своя кухненски интериор. Този елегантен и уникален акцент е идеален за хора, които обичат морската тематика, природната красота и хармонията. Той ще допълни съвременни и класически стилове на обзавеждане, придавайки на кухнята изтънченост и индивидуалност. Изработен с висококачествени материали и прецизен печат, този гръб предлага и защита на стените, съчетавайки практичността с изкуството.
Цена:
347 60 лв