Гръб за кухня - Гербери и маргаритки

Продуктов код kitchen-31
5.00
794

Гръб за кухня – Гербери и маргаритки

5 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

А Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ангела Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ani

Страхотни сааа❤

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите! Много съм доволна!

Джулия Поюкова

За втора поредна година използвам услугите на Art Gift за коледни календари и подаръци. Препоръчвам ги, коректно отношение, добри цени, качествена изработка.

Nikoleta Hristova

Благодаря Ви за календарите и подаръците! Не за първа година поръчвам от Вас! Изключително добра е комуникацията с Вас и сте много бързи в изпълнението на поръчките! Супер сте!

Tanq Duylgerova

Надминахте очакванията ми.Благодаря от сърце за перфектна изработка на календарите и на всички подаръци.Благодаря за експресната доставка на поръчката ми.Страхотни сте.Много успехи на целия екип.

Йордан Симеонов

Благодаря за бързата доставка , страхотни са .......

Ivelina Grueva

Благодаря за прекрасните календари.

Младен Михаела Савови

Календарите са страхотни.. перфектни отпечатани снимки с уникално качество.. Благодаря ви и весели празници ��
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Гербери и маргаритки ?

Стъкленият гръб за кухня, представлява красив и нежен дизайн, който ще добави свежест и разнообразие във вашата кухня. Изображението е украсено с прекрасни розови гербери и бели маргаритки, които са разположени на розов фон, създавайки хармонично и привлекателно визуално изживяване.

Този стъклен АРТ гръб е изработен от 6мм темперирано стъкло, което гарантира здравина и устойчивост. Висококачественият директен печат осигурява ярки цветове и детайли, които оживяват дизайна. Едно от големите предимства на този продукт е, че всички стъклени гърбове се изработват специално за вас, съобразно индивидуалните ви предпочитания за размер и стил. Можете да изберете да има отвори за контакти, което го прави подходящ не само за красота, но и за функционалност в кухненската среда.

Стилният дизайн с розови гербери и бели маргаритки ще придаде на вашата кухня уют и свежест, внесените от тази природна инспирация. Гърбът е чудесен начин да преобразите пространството на кухнята си, като добавите изразителност и изтънченост.

Съчетавайки красотата на цветята с висококачественото изпълнение на стъкления гръб, вие ще създадете едно приятно и вдъхновяващо атмосферно изживяване във вашия дом.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Гербери и маргаритки ?

Този стъклен гръб за кухня с розови гербери и бели маргаритки е подходящ за всеки, който търси да освежи и украси кухненската среда. Той е идеален за хора, ценящи красотата на цветята и искат да добавят нотка на нежност и стил в своя дом. Със своя привлекателен дизайн и възможност за персонализация, този стъклен гръб е подходящ както за съвременни, така и за класически интериори. Той предоставя не само визуално въздействие, но и защита на стените от замърсявания и износване.
Цена:
347 60 лв