Гръб за кухня - Град в мъгла

Продуктов код kitchen-94
5.00
794

Гръб за кухня – Град в мъгла

1 поръчка за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Симона Георгиева

Точни и коректни /качество,обслужване и комуникация и всичко/!! За 6-та година поръчвам!

Emiliq Todorova

Много съм доволна от изработката на табелата за стая.Точни и коректни. Препоръчвам на 100%!!!

Гергана Господинова

Страхотно качество и обслужване. Бързи и коректни. За втора поредна година ползвам услуги и смятам да се възползвам и за напред. Препоръчвам с две ръце ! Пожелавам ви само успехи

Йоанна Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

И медова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Здравка Иванова

Бърза и професионална изработка! Благодаря Ви за радостта, с която ни дарихте!

Bozhidara Yaneva

Изключително бързи, точни и коректни! Календарите са наистина страхотни!

Валентина Хариткова

Получих календарите. Страхотни са! Много коректно отношение и бърза доставка!

Radi Dimitrova

Mn sa hubavi kalendarite, blagodarq za podaracite

Spaska Patarova

Горещо препоръчваме страницата! Поръчката се изпълнява бързо, качествено и коректно. Пак ще се възползваме от услугите им. Успехи! :)
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Град в мъгла ?

Стъкленият гръб за кухня "Град в мъгла" от Art-Gift е перфектният начин да добавите уникалност и елегантност на вашата кухня. Този красив дизайн представлява завладяващ градски пейзаж, заснет в момент, когато мъглата се спуска над него, придавайки мистериозност и атмосфера на вашето пространство.

Създайте стилна и модерна обстановка, като интегрирате този изискан дизайн във вашия интериор. Градът, обвит в мъглата, представен на стъклената повърхност, внася уникална атмосфера, която ще бъде точно подходяща както за съвременни, така и за класически кухненски стилове.

Стъкленият АРТ гръб за кухня е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6 мм, което осигурява издръжливост и дълготрайност. Дизайнът е отпечатан директно върху стъклото с висококачествени мастила, което гарантира ярки цветове и детайли.

Един от ключовите аспекти на този продукт е възможността за персонализация. Всеки стъклен гръб се изработва по размери, които отговарят на вашите специфични нужди и предпочитания. Освен това, в зависимост от вашите изисквания, може да се добавят отвори за контакти, което прави този продукт идеален за кухни, където функционалността съчетава с изящество.

Изберете стъклен гръб "Град в мъгла" от Art-Gift, за да създадете уютна и изтънчена обстановка във вашата кухня. Този продукт е съчетание на изкуство и практичност, което ще превърне вашето кулинарно пространство в истински художествен пейзаж.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Град в мъгла ?

Стъкленият гръб за кухня "Град в мъгла" от Art-Gift е идеален за всеки, който търси да превърне своята кухня в уютно и стилно пространство. Този красив дизайн съчетава модерен елемент с изкуствено изображение на градски пейзаж, предоставяйки уникална атмосфера. С дебелина от 6 мм и възможност за персонализация на размери и отвори за контакти, този стъклен гръб подхожда на различни вкусове и стилове на домове. Независимо дали сте фен на съвременния минимализъм или класическата елегантност, този продукт ще добави уникалност и красота към вашата кухня.
Цена:
347 60 лв