Гръб за кухня - Жълта свежест

Код kitchen-29
5.00
694

Гръб за кухня – Жълта свежест

1 поръчка за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Nina Valcheva

Страхотни професионалисти, бързо и качествено обслужване. Много благодаря за прекрасните продукти.

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Десислава П.

Страхотни, бърза и качествена изработка

Даяна Георгиева

Изключително много съм доволна от покупката си от вас! Благодарим за коректността, точността и бързината! Качеството и изработката също са на високо ниво! ☺️

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Калояна Маринова

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Жълта свежест ?

Стъкленият гръб за кухня, предоставен от Art-Gift, е впечатляващо красив и свеж аксесоар, който ще внесе живост и енергия във вашето кухненско пространство. Дизайнът на гърба излъчва невероятна свежест, представяйки наситени и сочни резенчета лимони и портокали, разположени върху живописен жълт фон. Този мотив носи със себе си освежаващата атмосфера на летните плодове и ведростта на топлите дни.

Стъкленият гръб е изработен от 6мм темперирано стъкло, което не само гарантира здравина и устойчивост на продукта, но и предоставя блясък и сияние на дизайна. Директният висококачествен печат създава реалистични и наситени цветове, които ще оживят всяка кухня.

Истинският бонус на този стъклен гръб е възможността за персонализация. Art-Gift предоставя възможността за изработка на гърбове по индивидуални размери, което гарантира, че продуктът ще се впише идеално във вашия интериор. Можете да изберете размер, който най-добре отговаря на вашите нужди и пространство.

Подобаваща детайлна характеристика е възможността за добавяне на отвори за контакти, които да съчетаят естетика с функционалността на гърба. Този допълнителен аспект предоставя удобство и улеснява използването на кухненския плот.

В заключение, стъкленият АРТ гръб за кухня от Art-Gift е не само визуално впечатляващ, но и практичен и устойчив аксесоар за вашата кухня. Със своя свеж дизайн и възможности за персонализация, този гръб може да стане идеалното допълнение към вашия домашен интериор.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Жълта свежест ?

Този стъклен гръб за кухня от Art-Gift е подходящ за всеки, който търси начин да освежи и украси своята кухня. Свежият дизайн със сочни резенчета лимони и портокали ще внесе живот и енергия в пространството. Изработеното от темперирано стъкло осигурява здравина и дълготрайност. Възможността за персонализация по размери го прави подходящ за всяко пространство. С допълнителните отвори за контакти, той се превръща в практичен и функционален аксесоар. Независимо дали сте страстен готвач, декоратор или просто искате да освежите кухнята си, този стъклен гръб е идеалният избор.
ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
347 60 лв