Гръб за кухня - Залез в Париж

Продуктов код kitchen-72
5.00
794

Гръб за кухня – Залез в Париж

1 поръчка за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Добринка Анкова

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна от качеството и бързината ☺️ Препоръчвам ????

ГИНКА МИТЕВА

За поредна година поръчвам от вас. Уникални календари! Продължавайте все така!

Валентина В.

Уникални изработки! Бързо, красиво направено, качествено. Препоръчвам!

Миглена Стойнева

Чудесни календари и подаръците към тях. Благодаря ви ,още веднъж оправдахте очакванията ми! Препоръчвам !!!

Vania Koleva

Сърдечно ви благодаря за календарите Много бърза и коректна доставка А изработката надминава очакванията ми Благодаря ви

Миглена Петрова

Много съм доволна! Бързи , коректни и най-вече КАЧЕСТВО. Заслужават си .

Slavena Todorova-Ivanova

Изключителни продукти! Лоялни търговци! Препоръчвам на всеки!

Петя Василева

Много сме доволни,календарите и магнитчето са чудесни...подаръците също.Прекрасно отношение,коректност и бързина! Благодарим ви!!!

Петя Ненчева

Днес получих пратката, благодаря ви за страхотната награда. Страхотни са както и вие супер бързо и коректно отношение . Препоръчвамм

Мирослава Аврамова

Чудесно качество, ниски цени и бърза изработка! Календарите са много хубави! Благодаря!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Залез в Париж ?

Стъкленият гръб за кухня "Залез в Париж" представлява изключително стилен и елегантен аксесоар, който може да преобрази визията на вашия кухненски интериор. Със своя красив и живописен дизайн, този гръб ще внесе разнообразие и атмосфера на уют в пространството на вашия дом.

Изображението на залеза над Париж въздейства с изключителна красота и хармония. Очертанията на сградите, наличните контури и въздушният розово-син небесен пейзаж създават вълнуващо усещане за естетика и романтика. Този мотив ще допълни визията на вашия кухненски интериор, като добави уникална точка на фокус и стил.

Изработен от издръжливо темперирано стъкло с дебелина 6мм, този стъклен гръб не само ще придаде естетика на вашата кухня, но също така ще осигури и допълнителна защита на стените от различни повреди и замърсявания. Директният висококачествен печат гарантира живи и наситени цветове, които ще оставят дълготрайно впечатление.

Създаването на стъклените гърбове по индивидуални размери позволява на вас да съобразите продукта с конкретните изисквания на вашето пространство. Възможността за добавяне на отвори за контакти прави този гръб практичен и функционален, позволявайки ви да запазите лесен достъп до електрически контакти в кухнята.

Стъкленият гръб "Залез в Париж" е идеален избор за всеки, който цени красотата на изкуството и желае да създаде уникална и неповторима атмосфера в своя дом. Този аксесоар не само ще придаде на вашата кухня елегантност и стил, но също така ще внесе магията на романтичния залез над Париж във вашето ежедневие.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Залез в Париж ?

Стъкленият гръб за кухня "Залез в Париж" е подходящ за всеки, който желае да придаде на своята кухня уникален стил и изтънченост. Този аксесоар е идеален за любители на изкуството и естетиката, които ценят красивите детайли в интериора. Съчетавайки красив дизайн с практичност, стъкленият гръб е подходящ за хора, които искат да предпазят стените на кухнята си от замърсявания и повреди, без да правят компромис с визията. Този продукт ще допълни всяка кухня с доза елегантност и индивидуалност.
Цена:
347 60 лв