Гръб за кухня - Залез зад дърветата

Код kitchen-61
5.00
694

Гръб за кухня – Залез зад дърветата

4 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Nina Valcheva

Страхотни професионалисти, бързо и качествено обслужване. Много благодаря за прекрасните продукти.

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Десислава П.

Страхотни, бърза и качествена изработка

Даяна Георгиева

Изключително много съм доволна от покупката си от вас! Благодарим за коректността, точността и бързината! Качеството и изработката също са на високо ниво! ☺️

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Калояна Маринова

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня -  Залез зад дърветата ?

Стъкленият гръб за кухня, представлява уникален начин да придадете красота и оригиналност на вашата кухня. Съчетавайки красив залез над морето в нюанси от синьо и розово, този гръб създава специално усещане за спокойствие и хармония.

Дизайнът на стъкления гръб е вдъхновен от природата - с черни силуети на дървета, които изпъкват на фона на великолепния залез. Този визуален елемент добавя изтънченост и дълбочина на общия дизайн, придавайки усещане за природна естетика и спокойствие.

Изработен от 6мм темперирано стъкло, този гръб е изключително здрав и издръжлив. Директният висококачествен печат гарантира ярки и наситени цветове, които ще запазят своята красота дълги години.

Възможността за персонализирани размери прави този гръб подходящ за всяка кухня. С неговата уникална визия и възможността за добавяне на отвори за контакти, той не само ще внесе красота и разнообразие в пространството, но също така ще се адаптира към вашия конкретен стил и нужди.

Стъкленият АРТ гръб за кухня, представен на този линк, е изключителен акцент, който може да трансформира визията на вашия кухненски интериор. Неговата смела комбинация от цветове, природни мотиви и възможност за персонализация го прави идеален избор за всеки, който желае да създаде уютна и елегантна обстановка в своята кухня.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня -  Залез зад дърветата ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят изключителен и естетично привлекателен начин да преобразят своята кухня. Неговият красив дизайн с залез над морето и силуети на дървета ще внесе спокойствие и оригиналност в интериора. С разнообразието от цветове и възможността за персонализация на размерите, този гръб ще задоволи индивидуалния стил и вкус на всеки. Особено подходящ за тези, които ценят природата и красотата на изкуството, този гръб ще създаде уют и хармония във всяка кухня.
ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
347 60 лв