Гръб за кухня - Зелено колибри

Продуктов код kit10010927
5.00
794

Гръб за кухня – Зелено колибри

5 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Симона Георгиева

Точни и коректни /качество,обслужване и комуникация и всичко/!! За 6-та година поръчвам!

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Елисавета

Страхотни сте. Ще поръчвам отново от вас

Калояна Маринова

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Slavka Manova

Невероятни календари и подаръци! Уникално бързо изпълняване на поръчката! Страхотни сте! Браво!

Silviq Petrova

Много благодарим за бързата и страхотна изработка на календарите и подаръците.

Мария Георгиева

За пореден път останах изключително доволна. Първия път преди 2г.когато поръчах коледно боди+още две други бодита с надпис и ключодътжатели. И днес от детските календари. Благодаря ви за коректното отношение и бързото изпълнение на поръчките!

Malinka Sherinova

Качествени продукти и страхотно бързо обслужване.Препоръчвам!

Надя Антонова

Изключително коректни и отзивчиви. Прекрасно отношение и добро качество. Препоръчвам ги. Благодаря на цялата фирма за изработените материали

Елена Димитрова

Получих поръчката си и подаръците си! Много съм доволна! Благодаря
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Зелено колибри ?

Стъкленият гръб за кухня, представен на сайта art-gift.net, съчетава красив и нежен дизайн, който пренася свежест и стил във вашия кухненски интериор. Гърбът е разположен на син фон в горната си част и е украсен с великолепни, нежни розови цветя, около които се завиват изящни зелени листа. В центъра на този визуален майсторски подредени елементи се изрисува красиво зелено колибри, което допълва артистичния облик на гръбчето.

Материалът, от който е изработен гръбът, е темперирано стъкло с дебелина 6 мм. Това гарантира не само изключителна издръжливост на продукта, но и висока степен на безопасност, тъй като темперираното стъкло е устойчиво на счупване и пукане, предпазвайки от риска, от наранявания.

Висококачественият директен печат върху стъклото подчертава визуалната апелативност на дизайна, като осигурява наситени цветове и ярки детайли. Гръбчето може да бъде изработено в разнообразни размери, съобразени с вашите предпочитания и нужди, като се предоставя възможност и за включване на отвори за контакти. Този персонализиран подход гарантира, че гърбът ще се вписва идеално във вашето кухненско пространство.

Общо взето, стъкленият АРТ гръб за кухня представлява съвършен баланс между красота, издръжливост и функционалност. Този елемент ще добави не само визуално въздействие, но и индивидуален характер към вашата кухня, създавайки уютна и приятна обстановка за готвене и хранене.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Зелено колибри ?

Този стъклен гръб за кухня с красив и нежен дизайн е подходящ за всички, които търсят елегантен начин да освежат своята кухня. Идеален е за хора, ценящи изискаността на детайла и желаещи да добавят цветност и стил в интериора си. Той ще внесе уют и индивидуалност в дома на тези, които обичат да приготвят храна и да се наслаждават на красивата обстановка. 

Цена:
347 60 лв