Гръб за кухня - Зелен мост

Код kitchen-93
5.00
796

Гръб за кухня – Зелен мост

5 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Зелен мост ?

Стъкленият гръб за кухня, е едно прекрасно и функционално допълнение към вашия кухненски интериор. Той представлява не просто обикновен гръб, а истински художествен акцент, който ще придаде нов живот и стил на вашето кухненско пространство.

Дизайнът на гърба е изключително забележителен. Той изобразява красив зелен мост, който се простира над река. В далечината се намират сгради, които придават усещане за живот и движение. Но най-впечатляващата част е безспорно залезът - великолепен спектакъл от цветове, като жълто, оранжево, лилаво и синьо. Този образ носи усещане за спокойствие и хармония и добавя на кухнята ви уникална атмосфера.

Гърбът е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6 мм. Това го прави изключително здрав и устойчив на удари и температурни влияния. Висококачественият директен печат гарантира живи и наситени цветове, които ще оживят вашия кухненски интериор.

Най-хубавото е, че всеки гръб се изработва по индивидуални размери, съобразени с вашите нужди. Можете да изберете дали да има отвори за контакти или други специфични елементи, които са важни за вас. Това гарантира, че стъкленият гръб ще се вписва идеално във вашия кухненски дизайн.

С този стъклен АРТ гръб за кухня, вие не само ще освежите пространството, но и ще създадете уникална визия, която ще бъде вълшебен фокус във вашия дом.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Зелен мост ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всеки, който търси иновативен начин да оживи своята кухня. С изразителния си дизайн на зелен мост над река и живописни сгради, завършващ със зашеметяващ залез, този гръб добавя изключителна атмосфера и стил. Без значение дали имате съвременен или класически интериор, този аксесоар ще придаде хармония и цветност на вашето пространство. Той е идеален за хора, ценящи изкуството, красивите детайли и индивидуалния подход към декорацията на дома си.
Цена:
347 60 лв