Гръб за кухня - Капки във водата

Код kitchen-116
5.00
694

Гръб за кухня – Капки във водата

3 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Nina Valcheva

Страхотни професионалисти, бързо и качествено обслужване. Много благодаря за прекрасните продукти.

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Десислава П.

Страхотни, бърза и качествена изработка

Даяна Георгиева

Изключително много съм доволна от покупката си от вас! Благодарим за коректността, точността и бързината! Качеството и изработката също са на високо ниво! ☺️

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Калояна Маринова

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Капки във водата ?

Стъкленият гръб за кухня, представен на сайта art-gift.net, е един прекрасен и стилен дизайн, който може да освежи визията на вашия кухненски интериор. Инспириран от морските елементи, този гръб представя комбинация от синьо и бяло, създавайки усещането за свежест и водна атмосфера. Дизайнът включва изображение на капки вода, което добавя допълнителна доза живот и движение към артистичния подход.

Изработен от 6мм темперирано стъкло, този стъклен АРТ гръб е не само изключително издръжлив, но и безопасен за употреба в кухненската среда. Висококачественият директен печат осигурява на дизайна на гърба наистина ярки и наситени цветове, които ще се задържат дълго време и ще създадат впечатляващ акцент върху вашата кухня.

Един от ключовите аспекти на този продукт е възможността за персонализация. Всеки стъклен гръб се изработва според желаните от вас размери, което означава, че можете да го приспособите точно към пространството и изискванията на вашата кухня. Това ви дава възможност да съчетаете красотата на дизайна с практичността на функционалния аспект.

Също така, гърбът може да бъде изработен с отвори, които ще ви позволят лесен достъп до контактите и електрическите инсталации във вашата кухня. Този функционален детайл гарантира, че стъкленият гръб не само е впечатляващ акцент, но и практично допълнение към кухненския ви интериор.

С този стъклен АРТ гръб за кухня имате възможността да придадете на вашето пространство уникален и изискан вид, съчетавайки стил и функционалност по невероятен начин.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Капки във водата ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят начин да освежат и преобразят визията на своята кухня. Стилният дизайн, вдъхновен от водните елементи, съчетан със синьо и бяло, го прави подходящ за модерни интериори. Изработеното от темперирано стъкло е издръжливо и лесно за поддържане. Възможността за персонализация на размерите и отворите го прави подходящ за разнообразни нужди. Този продукт ще донесе на всеки дом уникално излъчване и функционалност, които съчетават естетика и практичност.
ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
347 60 лв