Гръб за кухня - Кафяви листа

Продуктов код kit10011647
5.00
794

Стъклен гръб за кухня – Кафяви листа

1 поръчка за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Krasimira Slavcheva

Блатодаря ви за перфекционизма, впечатлена съм от вашата креативност и бързо изпълнение на поръчката ми! Отново бих ползвала вашите услуги, при това с най-голямо удоволствие! Бъдете здрави и успешни!

Мирослава Здравкова

Страхотна изработка и бързо изпълнение на поръчката!

Грациела

Страхотно качество и обслужване. Бързи и коректни. За втора поредна година ползвам услуги и смятам да се възползвам и за напред. Препоръчвам с две ръце ! Пожелавам ви само успехи

Йоанна Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ивелина Георгиева

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване. -

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Мехрибан Бирай

Надминахте очакванията ми.Благодаря от сърце за перфектна изработка на календарите и на всички подаръци. Страхотни сте.Много успехи на целия екип.

Грета Николова

Сърдечни благодарности за бързата и качествена изработка! Календарите са повече от перфектни!

Венета Огнянова

Благодаря Ви за хубавите календари, както и за бързата изработка

Ирена Гоневска

Календарите ми са страхотни! Много ви благодаря за бързината и за качеството! За 3 та година си поръчвам от вас и оставам доволна! Весели празници на целият ви екип!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Кафяви листа ?

Стъкленият гръб за кухня, е чудесно допълнение към всяка модерна кухня. С неговия красив и нежен дизайн, този гръб ще добави елегантност и стил към интериора на вашия дом. Вдъхновен от природната красота, този дизайн представя кафяви и нежни листа, които са разположени върху бяло кафяв фон. Тази хармонична комбинация на цветове придава на гърба усещане за спокойствие и топлина.

Изработен от темперирано стъкло с дебелина 6 мм, този стъклен гръб не само е издържлив и здрав, но също така е и лесен за почистване и поддържане. Висококачественият директен печат върху стъклото гарантира ярки цветове и дълготрайна яснота на дизайна, като така се осигурява, че красотата на гърба ще остане непроменена през годините.

Възможността за изработка на гръбове в индивидуални размери прави този продукт подходящ за всяка кухня. Той може да бъде персонализиран, за да отговаря на вашите конкретни нужди и предпочитания. Възможността за добавяне на отвори за контакти допълнително улеснява вграждането и използването на гръба в ежедневието.

Този стъклен АРТ гръб за кухня е идеалното съчетание на функционалност и естетика. Той не само защитава стените от замърсявания и влага, но също така внася красота и стил във вашия дом, създавайки уютна атмосфера в кухнята.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Кафяви листа ? 

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят съчетание от функционалност и естетика. Идеален за модерни и стилни кухни, този дизайн с кафяви и нежни листа ще придаде елегантност и уют. Изработен от здраво темперирано стъкло с дебелина 6мм, той е лесен за почистване и поддържане. Възможността за персонализация на размерите и добавянето на отвори за контакти го прави подходящ за всички, които желаят уникален и практичен елемент в кухнята си.

Цена:
347 60 лв