Гръб за кухня - Красив водопад

Код kitchen-97
5.00
796

Гръб за кухня – Красив водопад

3 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Красив водопад ?

Стъкленият гръб за кухня, представен на страницата art-gift.net, е изящен и стилен акцент, който може да освежи и преобрази визията на вашия кухненски интериор. Със своя красив дизайн, този стъклен гръб създава усещане за хармония и природна красота във вашето пространство.

Мотивът на водопад, заобиколен от нежна и изящна растителност в розови, червени и зелени нюанси, придава на гърба живописен и романтичен вид. Този артов гръб съчетава природни елементи с модерен дизайн, създавайки усещане за спокойствие и свежест във вашия кухненски простор.

Стъкленият гръб е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм, което гарантира здравина и дълготрайност. Директният висококачествен печат върху стъклото подчертава яркостта на цветовете и детайлите на дизайна, като му придава реалистичен вид.

Важно е да се подчертае, че всички стъклени гърбове се изработват по индивидуални размери на клиента. Това означава, че гърбът може да бъде адаптиран точно към размерите на вашия кухненски плот или стена, което осигурява перфектно прилягане и интеграция във вашия интериор. Опционално, гръбчето може да бъде предвидено с отвори за контакти, което е удобно за монтиране и използване в кухненска среда.

Този стъклен арт гръб за кухня предлага не само функционалност и защита на стената зад котлоните, но и изискано изкуство, което може да подчертае индивидуалността и стила на вашата кухня. Със своята красота и изчистен дизайн, този гръб е перфектното допълнение към вашия кухненски интериор.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Красив водопад ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят начин да освежат и преобразят визията на своята кухня. Стилният дизайн с водопад и растителност в розово, червено и зелено ще внесе усещане за природа и хармония. Изработен от 6мм темперирано стъкло с висококачествен печат, този гръб е здрав и издръжлив. Персонализираният размер и възможността за отвори за контакти го правят подходящ за всяка кухня. Без значение дали търсите функционалност, изкуство или двете, този гръб е идеалното допълнение към вашия кухненски интериор.
Цена:
347 60 лв