Гръб за кухня - Къщички в Бали

Продуктов код kitchen-106
5.00
794

Гръб за кухня – Къщички в Бали

5 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ани Василева

Страхотни календари, навременна доставка, а ключодържателя е страхотен!!!! Доволни за поредна година! Благодаря

Irina Tsaneva

Много бързо изпълнение на поръчката! Много съм доволна от календарите и подаръците към тях! Определено препоръчвам!

Десислава Пламенова Петрова

Много бързи, много добра изработка, изключително съм доволна! Благодаря!

Ивелина Димова

Благодаря много за красивите календари.

Neshe Emetieva - Tahirova

Страхотно качество, много бърза доставка, коректни, със сигурност ще се възползвам и за напред от вашите услуги. Успех!

Sabrie Niazieva

Най добрите и най точните

Галена Антонова Славчева

Препоръчвам! Поръчах 8 календара и пристигнаха след една седмица. Получихме и подаръци. Коректни! Благодарим Ви!

Жени Славова-Филева

Бързи и коректни!! Благодаря Ви

Ками Георгиева

Възползвах се от офертата за 4 календара + подарък 12 джобни календарчета и 1 ключодържател! Прекрасни са, много бързо и коректно се отнесоха, и с високо качество бяха направени! Ще се възползвам отново от услугите! Благодаря Ви и Препоръчвам и на други хора да ползват Вашите услуги! :)

Pavlina Avramova

Страхотни! Бързи,любезни, добри цени и качество!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Къщички в Бали ?

Стъкленият гръб за кухня, е елегантен и изключително стилен аксесоар, който може да преобрази визията на вашата кухня. Този красив дизайн ще внесе баланс между естетика и функционалност, предоставяйки ви възможността да се наслаждавате на красива морска панорама дори в интериора на вашия дом.

Дизайнът на стъкления гръб за кухня включва изображение на уютни къщички, разположени върху привлекателно изглеждащи водни пътища. Дървените мостчета, които водят към къщичките, допълват реалистичността на сцената и придават усещане за уют и спокойствие.

Изработеният от 6-милиметрово темперирано стъкло, гръб е не само изключително здрав и устойчив, но и осигурява висококачествен външен вид. Пряката висококачествена печатна техника гарантира богати цветове и детайли, които ще оживят вашия интериор.

Едно от големите предимства на този стъклен гръб за кухня е възможността за персонализация. Гърбът може да бъде изработен по размерите на вашия интериор, което гарантира перфектното му вписване в наличното пространство. Освен това има възможност за добавяне на отвори за контакти, което прави гърба още по-практичен и функционален за вашите нужди.

С този стъклен АРТ гръб за кухня се дава възможност на всеки да преобрази своя дом в уютно и елегантно пространство, което ще грабне вниманието на всеки гост и ще ви позволи да се наслаждавате на красивата морска атмосфера всеки ден.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Къщички в Бали ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всеки, който желае да добави изтънченост и индивидуалност на своя кухненски интериор. Идеален е за хора, които ценят естетиката и искат да преобразят обичайното пространство в едно с уникалния морски дизайн. Той се адаптира към всеки стил и размер на кухнята, предоставяйки възможност за персонализация. Без значение дали сте обичайни домакини или обичате да приготвяте храна, този гръб допринася за приятната атмосфера в кухнята и я прави място, което ви вдъхновява и радва.
Цена:
347 60 лв