Гръб за кухня - Лилаво море

Код kitchen-111
5.00
796

Гръб за кухня – Лилаво море

5 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Лилаво море ?

Стъкленият гръб за кухня, представен на страницата, е изключително красив и вдъхновяващ детайл, който може да преобрази атмосферата във вашата кухня. Със своя нежен и изискан дизайн, този стъклен гръб може да освежи цялостния вид на помещението и да го направи по-приятно и уютно място за готвене и хранене.

Изображението на красив залез в лилави тонове, разпространяващ се над морските вълни, създава вълшебно усещане за спокойствие и релаксация. Този мотив може да придаде изисканост и хармония на вашата кухненска среда, което я прави не само функционално пространство, но и място за усещане на красотата на природата.

Предната част на гръбчето съчетава изображението с камъни, което добавя допълнителен елемент на природата и дава допълнителна дълбочина на дизайна. Тези камъни създават още по-реалистично усещане за морски бряг и плаж.

Стъкленият АРТ гръб за кухня е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм, което гарантира здравина и издръжливост на продукта. Директният висококачествен печат осигурява ярки и наситени цветове, които ще остават дълго време без промяна. Важно е, че всички стъклени гръбове се изработват по индивидуални размери на клиента, така че можете да получите точно този, който се вписва най-добре в вашата кухня.

Също така, имате възможността да изберете гръб с отвори за контакти, което го прави практичен и удобен за ежедневната употреба. Този стъклен гръб е идеалният акцент, който може да превърне вашата кухня в уютно и стилно място, където да създавате вкусни ястия и да се наслаждавате на приятни моменти.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Лилаво море ?

Този стъклен гръб за кухня е идеален за всички, които търсят начин да освежат и преобразят визията на своята кухня. С нежния и красив дизайн, вдъхновен от залез над морето в лилави тонове и допълнен с реалистични камъни, този гръб ще придаде изтънченост и спокойствие на всеки интериор. Изработен от здраво темперирано стъкло и предоставяйки възможност за индивидуални размери и отвори за контакти, този гръб е подходящ за хора, които ценят красотата на природата и искат да добавят уникално измерение към своята кухненска обстановка.
Цена:
347 60 лв