Гръб за кухня - Мандарини

Продуктов код kitchen-39
5.00
794

Гръб за кухня – Мандарини

1 поръчка за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Нефие Хасан

Благодаря за прекрасните календари и за подаръците към тях. За първи път поръчах от Вас и наистина съм много доволна от качеството и бързата изработка. Силно препоръчвам! Весели празници и Успешна година!

Тони Пъдева

Всичко е перфектно.. От обслужването до изработката!! Желанията ми бяха изпълнени на 100%.. Благодаря ❤️

Христина Илиева

Благодаря за бързата доставка!

Ивелина Великова

Две поредни години поръчвам календари и винаги са изработени качествено и в срок. Доволна съм и препоръчвам.

Славка Плахова

Благодаря за красивите календари и подаръците. Страхотни са. Бързо и качествено обслужване. Коректни и отзивчиви.

Pupi Pup

Много съм доволна! Коректни и бързи.

Harika Hayredin

Изключително съм доволна! Благодаря!

Беатрис Спасова

Уникални и точни, Благодаря от сърце за прекрасния подарък

Krasi Dimitrova

Днес си взех календарите !Страхотна изработка бързи и коректни! Продължавайте така и за напред .☺Благодаря!

илиева миглена

Днес си получихме календарите и подаръците към тях.Благодарим ви за бързата изработка и доставка.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня -  Мандарини ?

Стъкленият гръб за кухня с изображение на мандарини на син фон представлява изящен и свеж акцент, който ще добави живот и цвят на вашия кухненски интериор. Този красив дизайн не само привлича вниманието, но и създава уютна атмосфера, която ще оживи пространството.

Изработен от темперирано стъкло с дебелина 6 мм, този стъклен гръб е изключително здрав и устойчив на топлинни, механични и химически въздействия. Директният висококачествен печат осигурява живи и наситени цветове, които ще запазят своята красота дълго време.

Всеки стъклен гръб се изработва по индивидуални размери, съобразени с предпочитанията и нуждите на клиента. Възможността за включване на отвори за контакти и електрически принадлежности го прави подходящ за употреба в кухненския кът.

Изображението на мандарините на син фон придава освежаващо излъчване и ефект, което може да стане фокусен пункт във вашата кухня. Този стъклен гръб не само защитава стените от мазнини и замърсявания, но и допринася за визуалната привлекателност на пространството.

Съчетавайки практичност и естетика, този стъклен гръб е идеалното допълнение към вашия кухненски интериор. Неговият уникален дизайн и функционалност го правят не просто аксесоар, а и част от изкуството във вашето ежедневие.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Мандарини ?

Този стъклен гръб за кухня с изображение на мандарини е подходящ за всеки, който търси да обогати своята кухня със стил и цвят. Идеален е за хора, ценящи красивите детайли и свежия дизайн. Той предоставя практичност, като защитава стените от замърсявания, и в същото време добавя визуално въздействие и естетика. Независимо дали обзавеждате ново място или обновявате старото, този гръб ще създаде уютна атмосфера и ще привлече всички, които търсят красивото в детайлите на ежедневието си.
Цена:
347 60 лв