Гръб за кухня - Маргаритки в жълто

Продуктов код kitchen-45
5.00
794

Гръб за кухня – Маргаритки в жълто

4 поръчки за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Цветана Гърмидолова

Много хубав се е получил календара !Изключително съм доволна от изработката и бързината !Препоръчвам сърдечно!Малкия много се зарадва на каландара ,като го видя ! :)

Николай

Бързо, коректно и качествено обслужване. Страхотно качество и детайлност на печата. Поръчахме различни типове комбинации календари, много сме доволни, тази година по Коледа пак ще поръчаме от тук! Най - добрата цена на пазара!

П Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Бистра Тонова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Лилия Иванова

Изключително коректни! Благодаря!

Ludmila Momchilova

Получих календарите. Страхотни са! Бързи и точни услуги!! Много благодаря!

Катето Колова

Винаги бързи коректни, винаги с грижа и внимание към клиентите си. За поредна година поръчвам календари и винаги оставам доволна.

Maria Nikolova

Току що получих поръчката,календарите и подаръците към тях са страхотни.Благодаря за бързото и коректно изпълнение. Уникални сте както винаги.Бъдете здрави и още повече успешни !

Hristina Ivanova

Изключително коректни. За втора година поръчвам календари и въпреки, обявените 10 дни за изпълнение на поръчката, тя беше изпратена по-рано.

Syuzan Tatar-Güneş

Не съжаляваме ,че ви се доверихме. Уникални сте! Успешна нова година!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня -  Маргаритки в жълто ?

Стъкленият гръб за кухня, представен на страницата, е изключително красив и свеж дизайн, който може да преобрази визията на вашия кухненски интериор. Този гръб може да добави уникален акцент и да придаде на пространството изключителен шарм.

На гърба е изобразено чудесно панорамно изображение с красиви бели маргаритки, които се издигат на жълт фон. Този контрастен цветови план създава приятно визуално въздействие и добавя светлина и радост към кухненската обстановка. Мотивът на маргаритките може да придаде усещане за природата и свежест, което е идеално за кухненска среда.

Важно е да се отбележи, че този стъклен гръб за кухня е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6 мм. Това не само гарантира издръжливост и устойчивост на гърба, но и предоставя лекота при почистване и поддръжка.

Гърбът е снабден с директен висококачествен печат, който осигурява ярки цветове и детайли на изображението. Този метод на печат е дълготраен и устойчив на влага и температурни промени, което го прави подходящ за кухненската среда.

Важно е също така, че всеки стъклен гръб се изработва индивидуално според размерите на клиента. Това означава, че можете да получите гръб, който точно отговаря на изискванията и размерите на вашия кухненски плот.

Отворите за контакти са допълнителна опция, която може да бъде включена в дизайна на гръба. Това е практично и функционално решение, което може да улесни вашия кулинарен опит и да внесе допълнителен комфорт на работата в кухнята.

С този стъклен гръб за кухня с прекрасен дизайн и внимателно изработени детайли, ще може да преобразите кухнята си в уютно и стилно пространство, което отразява вашия личен вкус и предпочитания.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Маргаритки в жълто ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят уникално и красиво допълнение към своята кухненска обстановка. Със своя свеж дизайн с бели маргаритки на жълт фон, той ще допълни визията на всяка модерна или класическа кухня. Изработен от темперирано стъкло, той е издръжлив и лесен за почистване. Персонализираните размери го правят подходящ за всяко пространство. Този стъклен гръб е идеален за хора, които ценят индивидуалността и искат да добавят цветни акценти и свежест в кулинарната си зона.
Цена:
347 60 лв