Гръб за кухня - Мидички в шишенце

Продуктов код kitchen-130
5.00
794

Гръб за кухня – Мидички в шишенце

5 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Özlem Niyazi

Прекрасно изработени календари и бърза доставка. Благодарим Ви. Препоръчвам с две ръце!

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Гергана Ерменкова

Благодарим Ви за календарите и за подаръците към тях! Благодаря Ви също за колегиалното отношение ! Страхотни сте и със сигурност ще Ви препоръчам на приятели!

Anna Ilieva

Много съм доволна!!! Благодаря Ви от сърце!❤️

Деница Кирякова

Страхотни сте,Брагодаря Ви

Yuliya Skarlatova

Вече трета година поръчвам календари и съм супер доволна. Качество, коректност и бързо обслужване. Благодаря! Препоръчвам с две ръце!

Yanitsa Nikolaeva

Благодаря за чудесните календари и ключодържател. Удоволствие е да се работи, с професионалисти като вас. Препоръчвам ви с две ръце на хората, които искат да се възползват от услугите ви.

Поли Вълчева

Страхотни сте! Толкова бързо / няма и за 1час/ и толкова прецизно, и добре не бяха ни изпълнявали поръчка, изключително сме доволни от календарите. Благодарим за коректното отношение и за подаръците. Успех!

Gergana Videva

Отлично качество и бърза изаботка ! Благодаря ви !
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Мидички в шишенце ?

Стъкленият гръб за кухня, е израз на изключителен дизайн и красота, които непременно ще внесе стил и уют във вашата кухня.

Фонът на гръбчето е във вдъхновяващ нюанс от кафяво, наподобяващ текстурата на дърво. Тази цветова палитра придава топлина и органичност на пространството. Централният акцент на дизайна е стъклено шише, което е поставено на фона. Във вътрешността му са разположени изпаднали малки бели мидички, които създават игрив и елегантен ефект. Над тях се простира деликатна синя мрежа, създавайки допълнителен визуален интерес и динамичност. Мрежата е изобразена със страхотен реализъм и привлича погледа.

Вървящото по ръбовете на гърба въже допълва общата композиция, придавайки текстурен контраст и допълнителен елемент на природата към арт декора. Това въже създава асоциация с морето и природата, което може да подчертае усещането за спокойствие и хармония.

Стъкленият АРТ гръб е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6 мм, което гарантира дълготрайност и здравина. Директният висококачествен печат придава живот и наситеност на цветовете и детайлите на дизайна. Гръбчето може да бъде изработено в размери, които отговарят на вашите нужди и предпочитания. Също така, има възможност за добавяне на отвори за контакти, което го прави подходящ избор за кухненския интериор.

Този стъклен гръб за кухня съчетава естетика, функционалност и индивидуален подход към декора. С него ще създадете уникално и вдъхновяващо пространство, което се отразява на вашата стилна изява и вкус към изкуството.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Мидички в шишенце ?

Този стъклен гръб за кухня е идеален за всеки, който търси уникален и изискан начин да преобрази кухненския си интериор. Той е подходящ за хора, които ценят красивия дизайн и желаят да добавят стил и индивидуалност в своето пространство. Благодарение на внимателно изработения детайл и изобилието от цветове, този гръб се вписва както в модерни, така и в класически интериори. Независимо дали сте професионален готвач, любител на красивите неща или желаете да преобразите своя дом, този стъклен гръб ще придаде уникален акцент и красота във вашата кухня.
Цена:
347 60 лв