Гръб за кухня - Море и палми

Продуктов код kitchen-120
5.00
794

Гръб за кухня – Море и палми

2 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Симона Георгиева

Точни и коректни /качество,обслужване и комуникация и всичко/!! За 6-та година поръчвам!

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Христина Илиева

Благодаря за бързата доставка!

Калояна Маринова

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Клавдия Колева

Страхотни календари и ключодържатели. Качеството е супер. Препоръчвам!

Julieta Todorova

Много съм доволна от поръчката! Благодаря ви!

Надежда Иванова

Много съм доволна. Поръчах скална плоча със снимка. Предупредиха ме че може да отнеме 4-5 дни за изработка, но получих поръчката си още на следващия ден. Служителката от кол центъра беше много любезна. Бързи и точни! Препоръчвам!

Viki Angelova

правите много хубави дизайни

Боряна Бендерова

Благодарим за чудесните календари. Получихме бързо и добро обслужване.

Hristo Hristev

Благодаря за календарите и подаръците! Страхотни са.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Море и палми ?

Стъкленият гръб за кухня, предлаган от Art-Gift, представлява великолепно допълнение към вашия интериор със своя красив и нежен дизайн. Този елемент е идеалният начин да внесете свежест и изтънченост във вашата кухня, съчетавайки функционалност и изкуство.

Дизайнът на гръбчето включва красиво изобразени палмови листа, които придават на пространството една уютна и природна аура. Възможността да се наслаждавате на поглед към красиво море с нежни лодки добавя допълнително усещане за спокойствие и хармония във вашата кухненска обстановка.

Стъкленият гръб за кухня е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм. Това осигурява здравина и дълготрайност на продукта, както и лесно почистване и поддръжка. Прекрасният дизайн е внесен чрез директен висококачествен печат, който осигурява живи цветове и детайли, които ще запленят всеки поглед.

Важно е да отбележим, че Art-Gift предлага възможност за изработка на стъклените гърбове според индивидуалните размери на клиента. Това гарантира, че продуктът ще се вписва перфектно във вашия интериор и ще отговаря на вашите специфични изисквания.

За допълнително удобство и функционалност, стъкленият гръб може да бъде изработен с отвори за контакти, което е изключително полезно в кухненската среда. Така можете да се възползвате пълноценно от този естетичен елемент, без да жертвате удобството на вашите електрически уреди.

Изразете своя стил и индивидуалност чрез този изискан стъклен гръб за кухня, който съчетава красота, функционалност и изкуство в едно. Отдайте се на атмосферата на природата и морето, докато готвите и се наслаждавате на моментите в кухнята.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Море и палми ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всеки, който търси начин да освежи и подобри визията на своята кухня. Неговият красив и нежен дизайн с палмови листа и изглед към морето прави го подходящ за хора с изискан вкус и желание за атмосфера на спокойствие. Той се вписва идеално както в модерни, така и в класически интериори. С изработката по индивидуални размери и възможността за отвори за контакти, този гръб отговаря на индивидуалните нужди на всеки, който цени красотата и практичността в кухненското пространство.
Цена:
347 60 лв