Гръб за кухня - Морска звезда

Продуктов код kitchen-114
5.00
794

Гръб за кухня – Морска звезда

4 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Фати Амзова

Благодаря за невероятните чашки с снимки ????

Krasimira Slavcheva

Блатодаря ви за перфекционизма, впечатлена съм от вашата креативност и бързо изпълнение на поръчката ми! Отново бих ползвала вашите услуги, при това с най-голямо удоволствие! Бъдете здрави и успешни!

Аси

Доволна съм от комплекта химикал и ролер.

Румяна Павлова

Страхотни календари . Благодарим и за подаръците . Горещо препоръчвам .

Marina Racheva

Добро изпълнение и бърза доставка!

Petq Valerieva

Бързи и коректни ! Благодаря за календаръците и подаръците, станали са супер !

Мария Стаева

Страхотно качество на календарите , бързо изпълнение на поръчката

Desislava Andonova

Обслужване, качество, бърза доставка - всичко на страхотно ниво. Препоръчвам

Теодора Тотева

Страхотни календари получих, Благодаря! Силно препоръчвам, бърза изработка

Velina Dimitrova Krasteva

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието :)
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Морска звезда ?

Стъкленият гръб за кухня, представлява изискано допълнение към вашия интериор, което може да преобрази и освежи атмосферата на вашия кухненски пространство.

Дизайнът на гърба е изключително красив и нежен, представяйки мотив на морска звезда в стилни сини нюанси. Отразената морска звезда се издига от фон в синьо, който е подчертан със снежнобели отблясъци, придавайки му още по-изискан вид. Дизайнът е като пленителен пясък, в комбинация с морски атрибути, което ще добави атмосфера на спокойствие и свежест към вашия кухненски простор.

Стъкленият АРТ гръб за кухня е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6 мм. Процесът на изработка включва директен висококачествен печат, който осигурява ярки и живи цветове, които ще запазят своята изтънченост през годините. Гърба може да бъде изработен според индивидуалните ви нужди и предпочитания, като се предоставя възможност за персонализирани размери, включително и отвори за контакти.

Това стъклено гръбче не само ще защитава стените на вашия кухненски плот от замърсявания и влага, но също така ще добави уникален акцент и стил на този важен към домашния уют кухненски простор. Неговият елегантен и морски дизайн ще внесе атмосфера на свежест и хармония във вашата кухня, създавайки привлекателно морско усещане.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Морска звезда ?

Стъкленият гръб за кухня с морска звезда е идеален за всички, които търсят уникално и изискано допълнение към своята кухня. Този красив и нежен дизайн придава свежест и хармония на интериора, създавайки уютна морска атмосфера. С възможност за персонализирани размери и дори отвори за контакти, този гръб е подходящ както за модерни, така и за класически интериори. Той предоставя и функционалност, като защитава стените от замърсявания и влага. Подарете на вашата кухня нотка на стил и уникалност с този изящен декоративен елемент.
Цена:
347 60 лв