Гръб за кухня - Низ от рапани

Продуктов код kitchen-133
5.00
794

Гръб за кухня – Низ от рапани

5 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Станимир Митев

Много Ви благодаря! Невероятно качество и точност!

Красимира Илиева

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Даниела Трифонова

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Katherine Yaneva

Бързо и любезно обслужване. Качествена изработка, определено препоръчвам

Petya Todorova

Страхотна изработка,прекрасни календари,супер подаръчета и бърза доставка.От няколко години си поръчвам и винаги оставам доволна.Препоръчвам с две ръце!

Цвети Руйнина

Невероятни сте! Календарите пристигнаха много бързо и качеството е супер. Благодаря и за подаръците към тях. За в бъдеще ще пазарувам само от вас

Йорданка Георгиева

Надминахте очакванията ми.Благодаря от сърце за перфектна изработка на календарите и на всички подаръци.Благодаря за експресната доставка на поръчката ми.Страхотни сте.Много успехи на целия екип.

Десислава Атанасова

Страхотни дрехи и календари поръчвам всяка година

Elmira Raifova

Добро качество и бързо обслужване. Имах специални изисквания, които бяха изпълнени без забележка! Благодаря :)

Margarita Paunova

Календарите са страхотни.Благодаря.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Низ от рапани ?

Стъкленият гръб за кухня, е вдъхновен от елегантния и нежен дизайн, който ще добави свежест и изисканост на вашия кухненски интериор. Този уникален стъклен гръб представлява хармонично съчетание на бял и син цвят, което създава още по-приятна атмосфера в кухнята ви.

Дизайнът на гърба е декориран с деликатни морски орнаменти - рапани и мидички, които добавят приятно морско настроение и свежест. Между тях е вплетено въже, което допълнително подчертава морската тематика и придава усещане за спокойствие и хармония.

Стъкленият АРТ гръб за кухня е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм. Визуалният ефект се постига чрез директен висококачествен печат, който осигурява дълготрайни и наситени цветове. Гърбът може да бъде изработен в размери, които отговарят на вашите специфични нужди и предпочитания. Също така, се предоставя възможност за добавяне на отвори за контакти, което го прави функционален и практичен елемент във вашата кухня.

Този стъклен гръб е не само защита на стената зад плота от замърсявания и влага, но също така и изкуство, което преобразява пространството и придава изисканост на вашия дом. Със своя изтънчен дизайн и качествено изпълнение, този гръб ще стане неотделна част от вашия кухненски интериор, който ви радва с визуална красота и функционалност.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Низ от рапани ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят елегантност и индивидуалност в своя дом. Със своя нежен и стилно изработен дизайн, той е идеален за хора със силно развито чувство за естетика и обичай за изкуство. Морската тематика и свежите цветове го правят подходящ избор за тези, които обичат морето и се стремят към спокойствие в интериора си. Гърбът е функционален и ще допълни всяка модерна или класическа кухня с изтънченост и практичност.
Цена:
347 60 лв