Гръб за кухня - Пейзаж към града

Продуктов код kitchen-83
5.00
794

Гръб за кухня – Пейзаж към града

1 поръчка за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ели Л.

календарите са страхотни☺️ Препоръчвам❤

Надежда Христова

Страхотно качество и бърза изработка+доставка! Вече 2ра година поръчвам календари от вас и съм много доволна!

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Ивалена Вълчева

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Emiliya Kikarina

Много съм щастлива, че избрах да пазарувам от вас. Мило и точно отношение, изключителна коректност в комуникацията, впечатляваща експедитивност. А ключодържателя е просто прекрасен. Перфектна сделка. Оставам с много симпатия и уважение. До скоро! ❤️❤️❤️❤️

Петя Михайлова

Изработката на календарите е повече от перфектна!!! Благодаря Ви от ❤️ за отзивчивостта и отношението!!!

Вили Вельова Илиева

Изключително съм доволна!!! Благодаря ви

Боряна Генова

За втора година поръчваме и сме много доволни от календарите! Благодарим! :)

Ивелина Борисова

Благодаря за бързата изработка и доставка, прекрасни са...

Божена Кръстенякова

Страхотни календари, бърза и качествена изработка, с любезни служители! Весели празници!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Пейзаж към града ?

Представете си този уникален стъклен гръб за кухня като истинско изкушение за вашето визуално въображение. Той се отличава с изключителна красота и иновативност, които ще трансформират атмосферата на вашия кухненски простор.

Този стъклен гръб е невероятна комбинация от изкуство и функционалност. Впечатляващата сцена на пейзаж към града, разгърната пред вас, излъчва спокойствие и хармония. В предната част на гръбчето се разлива красива река, а до нея пъстра зеленина. Този живописен изглед ще ви вдъхновява всеки ден, докато се наслаждавате на готвенето и общуването с близките си.

Изработката на гръбчето е от темперирано стъкло с дебелина 6мм, което гарантира здравина и дълготрайност. Висококачественият директен печат придава ярки и наситени цветове, които ще се запазят във времето. Гърбовете се изработват по индивидуални размери според предпочитанията на клиента, което осигурява перфектно съответствие с кухненското ви пространство.

Важно е да отбележим, че гръбчетата могат да бъдат персонализирани с отвори за контакти, което ги прави още по-функционални и удобни за вашите нужди.

С този стъклен АРТ гръб за кухня ще превърнете обикновеното готвене в истинско изкуство. Той не само ще освежи визията на вашата кухня, но и ще създаде атмосфера на уют и красота, която да се наслаждавате с всеки момент, прекаран в този простор.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Пейзаж към града ?

Този уникален стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които ценят красивия дизайн и иновативността в интериора си. Той ще впечатли любителите на изкуството и природата, които желаят да създадат уютна и хармонична обстановка. Отличен избор е за хора, които обичат да готвят и прекарват време в кухнята, като същевременно се наслаждават на красиви пейзажи. Гърбът е персонализиран по размери и предпочитания, което го прави подходящ за всеки дом, независимо от стил и интериор.
Цена:
347 60 лв