Гръб за кухня - Плодова салата

Продуктов код kitchen-36
5.00
794

Гръб за кухня – Плодова салата

3 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Стела Димова

Бързо, точно, коректно обслужване. Много мили и отзивчиви. Препоръчвам! ♥️

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Йоанна Георгиева

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви!

К Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Владислава

Много съм доволна, отлична изработка и изпълнение, препоръчвам

Илиана Трифонова

Изключително съм доволна! Отзивчиви, бързи и коректни. Благодаря Ви.

Мирена Апостолова

Благодаря ви! За пореден път показахте професионализъм, бързо и качествено изпълнение на поръчката. С удоволствие бих поръчала отново при вас. Весели празници!

Христина Андреева

Качествено, бързо обслужване и изработка. Доволни сме и благодарим!

Кристина Маврова

За втора година поръчваме календари и сме много доволни!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня -  Плодова салата ?

Стъкленият гръб за кухня, представлява идеалната комбинация от красив дизайн и функционалност, която ще придаде свежест и настроение на вашето кухненско пространство.

Визуалният елемент на гърба съчетава разнообразни плодове като резенчета киви, нар, портокал, грейпфрут и малки мандарини, които са аранжирани върху син фон. Тази живописна палитра от цветове и форми създава атмосфера на живот и свежест, което прави гърба идеално допълнение към кухненския интериор.

Гърба е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм, което го прави изключително здраво и устойчиво на удари и температурни разлики. Директният висококачествен печат на дизайна осигурява ярки цветове и детайли, които ще задължат всеки да го забележи.

Важна характеристика на тези стъклени гърбове е, че те се изработват персонално по размерите на клиента. Това означава, че можете да получите гръб, който точно отговаря на размерите на вашия кухненски плот. Освен това, гръбчетата могат да имат специално изработени отвори за контакти, така че да не пречат на употребата на електронни уреди в кухнята.

Съчетавайки естетика, функционалност и персонализация, този стъклен АРТ гръб за кухня е перфектното решение, което ще придаде уникален и свеж акцент на вашия кухненски интериор.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня -  Плодова салата ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всеки, който търси уникално декоративно решение за своята кухня. Неговият свеж дизайн с плодове и живи цветове ще придаде радост и жизненост на пространството. Той е идеален за хора, които ценят красотата на изкуството и желаят да персонализират своето пространство с уникални и стилни елементи. Гръбчето съчетава естетика и практичност, предоставяйки възможност за персонализация по размери и отвори, което го прави подходящ избор за всеки, който иска да преобрази кухнята си в уютно и вдъхновяващо място.
Цена:
347 60 лв