Гръб за кухня - Подводни приключения

Продуктов код kitchen-113
5.00
794

Гръб за кухня – Подводни приключения

3 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Донка Станчева

Използвам услугите на art-gift, доста често и винаги оставам доволна. Календарите им са много хубави, с отлично качество и уникална изработка!

Поля Пейнова

Благодарим за подаръка! Страхотно качество,отношение и бързина! Препоръчвам с две ръце!

Ангел Иванов

Просто Бързи, коректни, супер качество!!!

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце

Diana Panayotova

Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце

Ромина Нанкова-Герчева

Три години вече поръчваме от вас! Благодаря ви за бързата и професионална изработка, подаръците и коректното отношение! Продължавайте в същия дух!

Николета Каварджикова

За пореден път доказаха че са най-добрите!!

Ина Пашова

Много коректно и бързо обслужване. Добра изработка, останахме доволни!

Marina Mircheva

Бързо и качествено обслужване. Препоръчвам :)

Десислава Йорданова

Прекрасно изпълнение! Бързо, точно и коректно! Благодаря ви, Art-Gift!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Подводни приключения ?

Стъкленият гръб за кухня, предоставен от Art-Gift, е вдъхновяваща идея за обновяване на вашето кухненско пространство. Този изключително красив дизайн може да превърне обикновената кухня в уютно и стилно място, изпълнено с морска свежест и естетика.

Дизайнът на морско дъно с корали, допълнени от плаваща морска костенурка и игриви оранжеви рибки, внася живот и жизнерадостно настроение във всяка кухня. Тези елементи на морската фауна и флора придават уникалност на вашето пространство и създават усещане за свежест и хармония.

Изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм, стъкленият гръб се отличава със здравина и дълготрайност. Висококачественият директен печат осигурява на дизайна богати цветове и детайли, които оживяват кухненската обстановка. Гърбовете се изработват по индивидуални размери, за да отговарят на вашите нужди и предпочитания. Също така, има възможност за изработка на отвори за контакти, което ги прави практични и функционални за вашата кухненска работа.

С този стъклен АРТ гръб за кухня от Art-Gift ще преживеете морски приключения всеки ден, като в същото време ще придадете индивидуален и изискан характер на вашия кухненски интериор. Нека вашата кухня се превърне в оазис на красота и уют с този уникален и стилно изработен стъклен гръб.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Подводни приключения ?

Този прекрасен стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят уникален начин да освежат и преобразят своята кухня. Той е идеален за хора, които ценят морската естетика, любителите на природата и морските приключения. Също така, този дизайн ще впечатли хора, които търсят индивидуалност и стил в своя дом. Благодарение на възможността за персонализация и изработка по размери, този стъклен гръб ще създаде уютно и функционално пространство за всеки, който обича да готви и прекарва време в кухнята.
Цена:
347 60 лв