Гръб за кухня - Пролетна картина

Продуктов код kitchen-99
5.00
794

Гръб за кухня – Пролетна картина

3 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Тони Пъдева

Всичко е перфектно.. От обслужването до изработката!! Желанията ми бяха изпълнени на 100%.. Благодаря ❤️

Maria Stoqnova

Уникални календари. Страхотно обслужване, отношение към клиента и комуникация. Бърза доставка. Благодаря Ви. Препоръчвам с две ръце!!! Няма да съжалявате за избора!

Г. Костадинова

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

Cvetelina Toneva

Благодаря за страхотните календари,които изработихте за нас!

Sabrina Zheleva

Благодарим за бързото и коректно обслужване, препоръчвам ☺️

Mariq Stefanova

Много съм доволна, че пак се доверих на Вас. Благодаря Ви за уникалният екип!

Гергана Коева

Качествени и оригинални дрешки. Много сме доволни

Ирена Гоневска

Календарите ми са страхотни! Много ви благодаря за бързината и за качеството! За 3 та година си поръчвам от вас и оставам доволна! Весели празници на целият ви екип!

Beloslawa Yordanowa

Получих календарите страхотни са благодаря ви! Весели празници

Симона Чеперигова

Много, точни. Страхотно качество, препоръчвам на 100%
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Пролетна картина ?

Стъкленият гръб за кухня, е изящен и изискан акцент, с който ще допълните и освежите дизайна на вашата кухня. Този красив стъклен гръб съчетава нежни клонки с деликатни розови цветчета и сини птички върху тях, създавайки усещане за природна елегантност и хармония.

Изработен от 6мм темперирано стъкло, този гръб е не само визуално привлекателен, но и изключително здрав и устойчив на ежедневната употреба. Висококачественият директен печат осигурява живи и наситени цветове, които ще запазят своята свежест дълго време.

Големината и формата на стъкления гръб се изработват по индивидуалния избор на клиента, за да се адаптира перфектно към конкретното пространство във вашата кухня. Възможността за добавяне на отвори за контакти или други функционални елементи допълнително гарантира, че този гръб не само ще бъде художествен акцент, но и практично решение за обновяване на вашата кухненска обстановка.

Обогатете своето кулинарно пространство с този стъклен АРТ гръб, който пренася част от природата във вашия дом и създава уютна и стилна атмосфера. Съчетание на изящество, цветове и функционалност, този гръб е идеалното допълнение към съвременната кухня.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Пролетна картина ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят начин да обновят и оживят своята кухня с елегантен и изискан акцент. Неговият деликатен дизайн с клонки, розови цветя и птички го прави подходящ за любители на природата и изящното изкуство. Съчетанието от темперирано стъкло и висококачествен печат го прави дълготраен и практичен за ежедневна употреба. С разнообразие от размери и възможност за персонализация, този гръб е идеален за хора, които ценят функционалността, като същевременно се стремят към изкушение и стил в своя дом.
Цена:
347 60 лв