Гръб за кухня - Пръски боя

Продуктов код kitchen-55
5.00
794

Гръб за кухня – Пръски боя

3 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Д

Просто страхотни ! Чудесна изработка на продуктите и бърза доставка !Препоръчвам с две ръце !!! ☺️

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Petq Davcheva

Прекрасен е !Огромно благодаря за тази награда,за професионализма и бързата доставка ! Бъдете живи и здрави и много,много успешни !❤️❤️❤️

Yordanka Dineva

страхотни продукти подаръчетата са супер топ качество✔

Ели Трайкова

Бързи, точни и коректни. Страхотни календари, благодаря за подаръците :) !

Марияна Топалска

За четвърта поредна година благодаря за календарите и чашата! Страхотни сте, продължавайте все така!

Илиана Трифонова

Изключително съм доволна! Отзивчиви, бързи и коректни. Благодаря Ви.

Бети Димитрова

Днес получих календарите. Страхотни са! Благодаря за бързината и професионализма! Страхотни сте! Много съм доволна.

Violeta Nikolova

Благодаря Art-gift за нашето Коледно боди! Надминахте очакванията ми за дизайн и срок за изпълнение! Светли празници Ви желая!

Ася Димитрова Чуклева

За пореден път поръчвам от вас и съм изключително доволна! Благодаря ви!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня -  Пръски боя ?

Стъкленият гръб за кухня, се отличава с уникален дизайн, който ще добави цветност и стил на вашата кухня.

Изображението на гърба е на фон в жълто, оранжево и кафяво, което създава топла и уютна атмосфера. Върху този цветен фон се преливат линии в бяло, кафяво и черно, което придава на дизайна динамичност и хармония. Този контраст между цветовете и формите създава визуален интерес и грабва вниманието.

Стъкленият гръб е изработен от 6мм темперирано стъкло, което гарантира здравина и устойчивост на топлина и удари. Висококачественият директен печат на дизайна на стъклото осигурява ярки и наситени цветове, които ще останат дълго време непроменени.

Едно от ключовите предимства на стъкления гръб за кухня от Art-Gift е възможността за персонализация. Този продукт се изработва според индивидуалните размери и изисквания на клиента. Така можете да го адаптирате към конкретните размери на вашата кухня, осигурявайки перфектно пасване.

Опцията за отвори за контакти предоставя удобство и практичност, позволявайки ви да съчетаете естетиката с функционалността на вашия кухненски гръб. Това е идеално решение за съвременни домакинства, които ценят естетиката и практичността в равна степен.

Със своята красота, индивидуалност и възможности за персонализация, стъкленият АРТ гръб за кухня от Art-Gift е перфектното допълнение към вашия кухненски интериор. Той не само ще зарадва окото, но и ще добави уникален и луксозен акцент към пространството, където се готви и наслаждава на храната.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня -  Пръски боя ?

Стъкленият гръб за кухня от Art-Gift е идеален за всички, които търсят стилен и иновативен начин да освежат своята кухня. Този красив дизайн с живописни цветове и абстрактни форми го прави подходящ избор за хора, които ценят креативността и искат да добавят уникален акцент към своето кухненско пространство. Възможността за персонализация на размерите и включването на отвори за контакти го правят подходящ за всички, които се стремят към естетика и практичност в едно. Този стъклен гръб е перфектен за модерни домакинства, които искат да съчетаят стил и функционалност.
Цена:
347 60 лв