Гръб за кухня - Рибарски мост

Продуктов код kitchen-128
5.00
794

Гръб за кухня – Рибарски мост

1 поръчка за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Красимира Илиева

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Ивана христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Бистра Тонова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Marina Kirilova Olteanu

Въпреки хилядите ми изисквания и дори промени в езика, изработката е страхотна , много бърза и точно така, както я исках ! Препоръчвам с две ръце

Lili Gabut

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване.

Nadezhda Blagova

Страхотно обслужване, бързо изпълнение, дори по време на празници! Със сигурност ще поръчваме и в бъдеще.

Vili Angelova

бързина и качество!!!Благодаря

Д. Атанасова

Календарите са страхотни, поръчах без анимационни герои, но качеството е супер. Подаръците също са много добри. Благодаря и за бързото изпълнение на поръчката. Успех!

Валя Иванова

Благодаря Ви за страхотните календари, благодаря Ви за бързото и коректно обслужване!Със сигурност ще продължавам да си поръчвам от Вас!Поздравления :)

Антоанета Божилова

Здравейте,днес получих календарите.Изумена съм колко бързо станаха готови.Страхотни са!Много,много ви благодаря :)
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Рибарски мост ?

Стъкленият гръб за кухня, който предлагате на art-gift.net, е впечатляващо изкуство, което може да преобрази вашето кухненско пространство в истинско убежище на спокойствие и красота. Този дизайн на гръб придава изискана атмосфера на структура и визуална елегантност на вашия дом.

С изглед към красиво и спокойно море с каменист бряг, този стъклен гръб въвежда елемента на природата във вашия интериор. Дизайнът на кея, който се простира към морето, добавя допълнителна дълбочина и перспектива, създавайки усещане за безкрайност и свежест. Тази визуална поетичност може да бъде източник на вдъхновение за вас и вашите гости, като предизвиква усещане за спокойствие и пълнота.

Изработката от темперирано стъкло с дебелина 6 мм е гаранция за здравина и дълготрайност. Висококачественият директен печат придава на образите живи цветове и детайли, които ще оживят вашия кухненски интериор. Възможността за персонализация според размерите на клиента позволява на вас да получите точно този гръб, който ще пасне идеално на вашето пространство.

Добавянето на отвори за контакти е умно решение, което позволява на вас да запазите функционалността на кухнята си, докато същевременно се наслаждавате на красотата на този изумителен дизайн. Този стъклен гръб не само ще защитава стени и обшивки, но и ще подчертава естетиката и уют на вашия дом.

В крайна сметка, този стъклен АРТ гръб за кухня е повече от просто функционален елемент - той е произведение на изкуството, което се слива с ежедневието ви, създавайки уникално и вдъхновяващо пространство, в което ще се радвате да готвите и прекарвате време.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Рибарски мост ?

Този изискан стъклен гръб за кухня е идеален за всеки, който търси да обогати своето кухненско пространство с уникална и красива атмосфера. Той ще впечатли хората, ценящи изкуството и природната красота, като същевременно добавя функционалност на кухнята. Независимо дали сте готвач, интериорен ентусиаст или просто търсите начин да внесете повече стил и индивидуалност в своя дом, този стъклен гръб ще бъде перфектното допълнение към вашето пространство.
Цена:
347 60 лв