Гръб за кухня - Романтично кафене

Продуктов код kitchen-68
5.00
794

Гръб за кухня – Романтично кафене

3 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Валентина В.

Уникални изработки! Бързо, красиво направено, качествено. Препоръчвам!

Галина Тодорова

Благодаря ви, за прекрасните подаръци..Препоръчвам ви!

Кристина Йорданова

Бърза доставка, реални снимки на продуктите, препоръчвам на всички

Kremena Simeonova

Получих си поръчката изключително бързо - календари и тениски. Много съм доволна от изработката и от обслужването. Ще вметна само, че това не ми е първата покупка, а когато ми се наложи някоя шеговита тениска или сувенир, откакто съм открила Арт-гифт, използвам услугите, тъй като цената и качеството са в идеален синхрон. Така че, пожелавам още мнооого успехи!

Теодора Александрова

Много съм доволна, много бързи и точни :) за втора година им се доверявам :)

Мария Господинова

Получихме пратката-прекрасна изработка! Бързо и коректно обслужване! Препоръчвам

Цветомира Стоянова

Перфектно качество и бързо обслужване! Календарите, които поръчах са страхотни!

Svetla Veselinova

Бързи и коректни! Благодаря ви

Desislava Dimitrova

Много добро обслужване, качество и изключително бързи! Ще използвам услугите Ви пак!

Gergana Videva

Отлично качество и бърза изаботка ! Благодаря ви !
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*монтажът се осъществява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Романтично кафене ?

Стъкленият гръб за кухня, представлява уникално дизайнерско решение, което ще освежи и придаде изисканост на вашия кухненски интериор. Със своята романтична атмосфера, вдъхновена от кафене в Париж, този стъклен гръб създава уютна обстановка и добавя усещане за удоволствие и релаксация.

На изображението се изобразяват мъже и жени, наслаждаващи се на кафе и чай, разположени около маси. Този мотив допринася за усещането за общност и наслада на хубави моменти, което може да се пренесе и във вашата кухня.

Изработен от 6мм темперирано стъкло с висококачествен директен печат, стъкленият гръб е дълготраен и устойчив на външни влияния. Този материал осигурява не само естетическа стойност, но и практичност, тъй като е лесен за почистване и поддържане.

Голямото предимство на този продукт е, че може да бъде изработен по индивидуални размери според вашите нужди и предпочитания. Също така, има възможност за добавяне на отвори за контакти, което го прави подходящ както за домашни, така и за професионални кухни.

Този стъклен АРТ гръб за кухня представлява възможност да интегрирате изкуството и стилът в ежедневието си, създавайки неповторимо преживяване във вашата кухня.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Романтично кафене ?

Стъкленият гръб за кухня с романтичен дизайн е подходящ за всички, които желаят да придадат на своята кухня уникален и елегантен вид. Този продукт е идеален за любители на изкуството, които ценят красивите детайли и атмосферата на уют. Освен това, той е подходящ и за хора, които искат да персонализират своя интериор, тъй като може да бъде изработен по индивидуални размери. Независимо дали сте готвач по призвание или просто обичате да се наслаждавате на приятни моменти в кухнята, този стъклен гръб ще добави стил и хармония.
Цена:
347 60 лв