Гръб за кухня - Сал в морето

Продуктов код kitchen-102
5.00
794

Гръб за кухня – Сал в морето

5 поръчки за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виктория Мънева

Страхотни и много коректни❣

Петя Динкова Господинова

Благодаря за страхотните календари! Весели празници!

Елисавета

Страхотни сте. Ще поръчвам отново от вас

Елисавета

Получих календарите!
Много съм доволна! -

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите!
Много съм доволна!

Ани Василева

Страхотни календари, навременна доставка, а ключодържателя е страхотен!!!! Доволни за поредна година! Благодаря

Силвия Тошкова

Страхотни,както винаги! Благодаря ви!

Боряна Бендерова

Благодарим за чудесните календари. Получихме бързо и добро обслужване.

Maria Nikolova

доволна съм от поръчката на календарите

Сиси Георгиева

Прекрасени дрешки за дечицата и чудесни хора.Бързи,честни и коректни.Успехи!!!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Сал в морето ?

Стъкленият гръб за кухня, представлява една изключително красива и нежна декоративна добавка, която може да трансформира визията на вашата кухня. Този уникален дизайн ще придаде стил и уют на този важен пространствен елемент на вашия дом.

Главният акцент на стъкленият гръб е вдъхновяващ морски залез, преливащ с топли оранжеви, жълти и сини нюанси. Този красив момент носи усещане за спокойствие и придава уникално настроение в кухнята. В детайла на морския залез се изобразява мъж на сал, което добавя допълнителен аспект на пътешествие и приключение.

Стъкленият АРТ гръб е изработен от качествено темперирано стъкло с дебелина 6 мм, което го прави издръжлив и устойчив на топлинни и механични въздействия. Дизайнът се отпечатва директно върху стъклото с висококачествен печат, гарантиращ наситени цветове и дълготрайна издръжливост на мотива.

Гърбът се изработва според индивидуалните размери на клиента, което позволява перфектното му пасване към вашата кухня. Опциите за включване на отвори за контакти и електрически инсталации го правят практичен и функционален, съчетавайки стил с удобство.

С този стъклен гръб за кухня "Сал в морето", вие не само ще внесете красота и оригиналност във вашата кухненска среда, но и ще създадете уютно пространство, вдъхновено от морския свят и неговата спокойна естетика.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Сал в морето ?

Този стъклен гръб за кухня с морски залез е подходящ за всички, които търсят уникален начин да освежат и персонализират своята кухня. Той е идеален за хора, ценящи изкуството и естетиката на природата, както и за тези, които искат да добавят стил и цветове в домашната среда. Неговата издръжливост и възможностите за персонализация го правят подходящ избор за всички, които искат да съчетаят функционалността на кухнята с изкусната магия на дизайна.

Цена:
347 60 лв