Гръб за кухня - Спокоен плаж

Продуктов код kitchen-108
5.00
794

Гръб за кухня – Спокоен плаж

4 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Малинка Владимирова

За втора година поръчвам календари и съм много доволна бързи и точни ❤️

Вилито Стоянова

Перфектно обслужване, препоръчвам с две ръце.Много коректни.

Десислава Панайотова

Изключителен професионализъм! Поздравления! За един ден ми изпълниха поръчката и ми я изпратиха, понеже ми трябваше за следващият ден! Качеството също е много добро!

Velislava Ivanova

Благодаря за страхотните календари и бързата изработка. Успех и все нагоре.

Polina Georgieva

Благодаря за бързата доставка и красивата изработка :)

Александра Р.

Красиви календари! Бързи и коректни!

Мирослава Тошкова

Благодаря за календарите и подаръците ,за поредна година съм доволна! Благодаря Ви, от сърце, страхотни сте!

Мария Катеринова

Прекрасна и бърза изработка на календарите, изключително добро впечатление прави, личното отношение към клиентите и включените подаръци. Единственото нещо, за което трябва да се помисли, е да се опаковат по-добре календарите при транспорта. На едно място бяха леко притиснати и по ръбовете, бяха започнали да се нараняват. Но това разбира се е направено при доставка от куриерската фирма. Иначе препоръчам с 2 ръце!

Станислава Н. Щърбакова

Много хубави календари !

Антоанета Божилова

Здравейте,днес получих календарите.Изумена съм колко бързо станаха готови.Страхотни са!Много,много ви благодаря :)
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Спокоен плаж ?

Стъкленият гръб  за кухня "Спокоен плаж", ще донесе уникална атмосфера на спокойствие и свежест във вашата кухня. Този изключително красив дизайн е създаден, за да придаде на вашето пространство аура на безкрайния океански бряг и спокойния плаж.

Дизайнът на стъкления гръб изобразява живописен идиличен плаж, заобиколен от вековни палми и необятно чисто синьо небе. Тази визия създава усещане за уют и същевременно ви потапя в атмосферата на безгрижния плажен живот. Стъкленият гръб е като прозорец към този спокоен свят, който ще допринесе за уникално изживяване всеки път, когато се намирате в кухнята.

Този стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от изключително здраво темперирано стъкло с дебелина 6 мм. Изображението е нанесено чрез висококачествен директен печат, който осигурява ярки и наситени цветове. Стъкленият гръб е изцяло персонализиран и може да бъде изработен според размерите на вашата кухня. Опцията за изработка с отвори за контакти улеснява интеграцията с другите електрически уреди и инсталации в кухнята.

Поставянето на този стъклен гръб във вашата кухня ще придаде не само изящество и стил, но и ще създаде уникална атмосфера на плажна безгрижност и спокойствие. Той е перфектното допълнение към модерния интериор и ще внесе свежест и красота във вашия дом.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Спокоен плаж ?

Този стъклен гръб с морски дизайн е идеален за всеки, който желае да освежи своята кухня с елегантност и атмосфера на спокойствие. Подходящ е за любители на морето, плажа и природата, както и за хора, които ценят уникални и изкуствени елементи в интериора. Създава визуално впечатление и се адаптира към различни стилове на обзавеждане. Съчетава красота, практичност и персонална нотка във всяка кухня. Благодарение на възможността за персонализация, този гръб е подходящ за всеки дом, който търси уникалност и стил.
Цена:
347 60 лв