Гръб за кухня с горски плодове

Продуктов код kitchen-43
5.00
794

Гръб за кухня с горски плодове

4 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Elena Derebeeva

Отлично качество и изработка, много отзивчиви и любезни. Страхотни подаръчета към поръчката. Бърза изработка.

Красимира Илиева

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Иван Иванов

Много коректни и много бърза доставка !

Сибел Ангел Стилиян

Много ви благодаря за хубавите календари и за подаръците от ваша страна. Перфектни са

Ромина Нанкова-Герчева

Три години вече поръчваме от вас! Благодаря ви за бързата и професионална изработка, подаръците и коректното отношение! Продължавайте в същия дух!

Теодора Йорданова

Страхотни календари и подаръци. Благодаря за отзивчивостта и отношението!!!

Деница Кирякова

Страхотни сте,Брагодаря Ви

Люси Слав

Невероятни професионалисти. Бързина, качество, професионализъм. Адмирации! Невероятен екип, заслужаващ доверие, уважение и благодарност. Спечелихте ме и ще се възползвам от услугите ви и за напред!

Магдалена Влаховска

Невероятно качество на изпълнение на поръчката,бързи,коректни. ❤ Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях ❤ Препоръчвам с две ръце ❤

Radoslava Tsvetanska

Искам да благодаря за страхотните календари, които изработихте за нас! Изключително качество и коректност на много добра цена! Благодаря и за подаръците - малки календарчета и ключодържател! Много успехи през Новата година!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня с горски плодове ?  

Стъкленият гръб за кухня с горски плодове, представлява впечатляващ и свеж дизайн, който носи уникалност и живот на вашата кухня. Образите на разнообразни плодове като ягоди, киви, боровинки, портокали, малини и лимони създават ярко и енергично настроение в пространството.

Този стъклен АРТ гръб е изработен от издръжливо темперирано стъкло с дебелина 6мм, което гарантира дълготрайността и устойчивостта му на ежедневните употреба. Висококачественият директен печат осигурява ярки цветове и детайли, които остават ярки и наситени дори след продължителна употреба и почистване.

Едно от предимствата на този продукт е възможността за персонализация. Вие можете да поръчате стъкления гръб според индивидуалните си размери и изисквания, което го прави подходящ за всяка кухня. Също така, ако желаете, в него могат да бъдат включени отвори за контакти или други функционални детайли, които ще отговарят на вашите нужди.

Този стъклен гръб предлага не само визуална привлекателност, но и функционалност. Той е лесен за почистване и поддържане, което го прави практичен аксесоар за кухнята. Внесете свежест и цветност във вашето кухненско пространство с този стилно изработен стъклен гръб с горски плодове.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня с горски плодове ? 

Този стъклен гръб за кухня с живописен дизайн от горски плодове е идеален за всички, които търсят начин да добавят цветност и стил в своята кухня. Той ще бъде подходящ избор за хора, които ценят красивата и функционална декорация. С разнообразието от плодове, този гръб ще зарадва любителите на природата и свежите акценти. Благодарение на възможността за персонализация, този продукт се адаптира към индивидуалните нужди и стил на всеки клиент. Независимо дали сте любител на готвенето, домакиня със силно развито чувство за естетика или търсите подарък с характер, този стъклен гръб е идеалният избор. 
Цена:
347 60 лв