Гръб за кухня - Хоризонт

Продуктов код kitchen-89
5.00
794

Гръб за кухня – Хоризонт

1 поръчка за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Христина Ризова

Поръчах си календари и днес ги взех. Страхотни са и напълно оправдава очакванията ми! Препоръчвам!

Iva Naydenova

Високо качество, професионализъм и коректност.

Атанас Иванов

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

И медова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Стели

Много съм доволен! Препоръчвам с две ръце

Desislava Mincheva

Много са добри и бързи. Препоръчвам ги!

Ева Йорданова

Поръчаните от мен календари са просто перфектни!Бързина , точност, коректност , прецизна изработка и добра комуникация. Спечелихте ме за клиент, ще се възползвам от услугите ви и за в бъдеще!

Veselka Traikova

Благодаря за бързата изработка и страхотно качество на календарите и за подаръците

Мария Димитрова

Страхотни сте ;)
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Хоризонт ?

Стъкленият гръб за кухня, е изключително красиво декоративно решение, което ще придаде стил и елегантност на вашата кухня. Със своето прекрасно изображение на залез над морския бряг, този стъклен гръб пренася атмосферата на спокойствие и хармония в пространството, където се готви и събирате с близките си.

Картината на залеза с красиво синьо море и живописни морски скали добавя уникален акцент към интериора на кухнята. Цветовете са живи и наситени, което подчертава визуалната привлекателност на мотива и го прави идеален за декорация на мястото, където се събирате със семейството и приятели.

Стъкленият АРТ гръб за кухня е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм. Това осигурява здравина и издръжливост на материала, което е важно за дълготрайната употреба в кухненската среда. Висококачественият директен печат на картината гарантира, че цветовете ще останат ярки и наситени дори след многократно почистване.

Едно от предимствата на този стъклен гръб е възможността за изработка по индивидуални размери, съобразени с вашите нужди. Възможно е също така да бъдат добавени отвори за контакти, ако желаете да поставите гръбчето на място, където има електрически контакти.

В съчетание с качественото изображение и издръжливостта на материала, този стъклен гръб за кухня представлява не само функционален елемент за защита на стените от мазнина и влага, но и изкуство, което ще допълни визията на вашия интериор.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Хоризонт ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всеки, който търси уникален и елегантен начин да освежи и оживи интериора на своята кухня. С изображението на залез над морския бряг, той предоставя спокойна и приятна атмосфера. Стилният дизайн и наситените цветове го правят подходящ както за съвременни, така и за класически интериори. Индивидуализираните опции за размери и отвори за контакти го правят подходящ за всякакви пространства. Този гръб е идеален за хора, които ценят красотата на изкуството и желаят да добавят уникален акцент в своята кухня.
Цена:
347 60 лв