Гръб за кухня - Червена звезда

Продуктов код kitchen-127
5.00
794

Гръб за кухня – Червена звезда

5 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Поля Пейнова

Благодарим за подаръка! Страхотно качество,отношение и бързина! Препоръчвам с две ръце!

Ивана христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Г. Василева

Поръчах коледен календар уникален е благодаря препоръчвам

Pipilota Grigorova

Много любезни.. Страхотни календари с много добро качество ❤️ Благодарим

Мария Чернева

Днес получих поръчката си, страхотно качество и изработка! Благодаря ви!

Емилияна Чавдарова

Благодаря много!!!Високо качество и бързина!!!

Radostina Dimitrova

Много съм доволна от календара,страхотен е.

Petya Vasileva

Страхотни! Бърза изработка :) благодаря

Пламена Панайотова

Благодаря ви за прекрасното и коректно отношение, получих си календарите страхотни са❤️❤️❤️

Кристина Маврова

За втора година поръчваме календари и сме много доволни!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Червена звезда ?

Стъкленият гръб за кухня, предоставен от https://art-gift.net, е вдъхновяващ дизайн, който ще придаде нов живот и свежест на вашия кухненски интериор. Този елегантен елемент не само ще защити стената зад плота от замърсявания и влага, но и ще добави изящество и индивидуалност на пространството.

На гърба на кухнята е изобразено красиво морско пътешествие в нюанси от бяло и сиво. Образът на морския пясък и морската вода създава усещане за спокойствие и свежест, което е идеално за кухненския амбиент. Но най-големият акцент е поставен върху изящната червена морска звезда в средата на пясъка. Този ярък акцент придава живот и динамика на целия дизайн, като го прави не просто стилно декоративно решение, а и точка на фокус в пространството.

Стъкленият гръб за кухня е изработен от изключително здраво темперирано стъкло с дебелина 6 мм. Висококачественият директен печат на дизайна осигурява ярки цветове и детайли, които ще задържат своята привлекателност в дългосрочен план. Гръбът се изработва по индивидуални размери, съобразени с вашите нужди и предпочитания. Опционално може да бъдат добавени отвори за контакти, което го прави практично и функционално допълнение към кухненския ви интериор.

Съчетавайки стил, функционалност и красота, този стъклен АРТ гръб за кухня е перфектното решение за тези, които търсят иновативен начин да освежат и персонализират кухненския си простор.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Червена звезда ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които желаят да придадат на своята кухня уникален и свеж вид. Идеален за хора, ценящи елегантен дизайн и индивидуалността в интериора си. Той съчетава красив морски мотив с модерна функционалност, като осигурява защита на стената зад плота. Подходящ за домове, апартаменти и вилни комплекси, този гръб е изработен от здраво темперирано стъкло и впечатлява с висококачествен печат. Без значение дали става дума за нов дизайн или освежаване на съществуващия интериор, този стъклен гръб ще добави стил и хармония на всяка кухня.
Цена:
347 60 лв