Гръб за кухня - Orchid Love

Продуктов код kitchen-80
5.00
794

Гръб за кухня – Orchid Love

3 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Dimitrova

За поредна година се доверям на тези прекрасни хора и пак успяха да ми покажат какво е професионализъм. Благодаря за качественото и бързо изготвяне на поръчката. Успях да зарадвам и тази година близките си с хубави календари и подаръци. Успешна нова година♥️

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце

Polina Georgieva

Благодаря за бързата доставка и красивата изработка :)

Ромина Нанкова-Герчева

Три години вече поръчваме от вас! Благодаря ви за бързата и професионална изработка, подаръците и коректното отношение! Продължавайте в същия дух!

Нели Шехпазова

Прекрастни календари за поредна година!Благодаря!

Мирослава Станева

Календарите са страхотни !

Monika Panteleeva

Много съм доволна! Благодаря Ви!

Magdalina Tiholova

Качество, бързина и отзивчив екип. Страхотни продукти. Благодаря!

Veneta Todorova

Както винаги професионализъм. Календарите са чудесни. Благодаря за подаръците❤

Dilyana Nikolova

Изключително доволна съм!Бързи и коректни!Благодаря Ви!!!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Orchid Love ?

Стъкленият гръб за кухня "Orchid Love" от Art-Gift е един изключително красив и нежен дизайн, който ще придаде уникален стил и свежест на вашата кухня. С изображението на орхидея в прекрасни розови и лилави нюанси върху светлосин фон с розови пръски, този гръб създава атмосфера на елегантност и хармония.

Изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6 мм, този гръб не само е издръжлив и здрав, но също така предлага и лесна поддръжка. Процесът на производство включва директен висококачествен печат върху стъклото, гарантирайки дълготраен и ярък цветен дизайн.

Всички стъклени гърбове за кухня от Art-Gift се изработват по индивидуални размери на клиента. Това ви позволява да изберете точно този размер, който най-добре отговаря на вашите нужди и пространство. Освен това има възможност за интегриране на отвори за контакти, което прави гърба подходящ за всички типове кухни.

"Orchid Love" не просто е стъклен гръб за кухня, това е и изкусително произведение на изкуството, което ще подчертае естетиката на вашия дом. Съчетавайки красив дизайн, издръжливост и персонализация, този стъклен гръб ще добави не само функционалност, но и изящество във вашата кухня.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Orchid Love ?

Стъкленият гръб за кухня "Orchid Love" е подходящ за всеки, който търси да обогати интериора на своята кухня с уникален и изящен дизайн. Този нежен и стилен аксесоар е идеален за хора, които ценят естетиката и желаят да внесат цветност и свежест в пространството си. Независимо дали сте съвременен обитател на градския живот или обичате романтични и изискани атмосфери, този гръб е перфектният избор. Съчетавайки качество, стил и възможност за персонализация, той е подходящ за всеки, който желае да създаде вълнуващо визуално изживяване в своята кухня.
Цена:
347 60 лв