Ефектен кухненски гръб - Пламъци

Продуктов код kitchen-48
5.00
794

Ефектен кухненски гръб – Пламъци

3 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Polina Hristova

Страхотни календари,бързо и лесно обслужване! Благодарим за красивите календари и подаръците към тях .

Ивайла Тодорова

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви! -

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Diqna Vladikova

Календарите са страхотни.

Reni Aleksandrova

Поръчах си трисекционни календари на които снимките са с ужасно качество машината ви ги е изкарала замацани и зелени а съм вадила от същите снимки и са си с перфектно качество!

Нели Шехпазова

Прекрастни календари за поредна година!Благодаря!

Тединка Пръвчева

Благодаря за календарите и подаръците! Супер са! За втора година поръчваме от Вас и сме много доволни! :) Пожелавам Ви Весели празници и много професионални успехи!

Илияна Йовкова

Очарована съм от Вас - бързи, коректни и правите красоти! Успехи!

Севдалина Николова

Много съм доволна! Благодаря Ви за коректността и бързата доставка! Продължавайте да радвате клиентите си! Успех!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня -  Пламъци ?

Стъкленият гръб за кухня, е изключително красив дизайн, който ще внесе стил и красота във вашата кухня. Изображението наподобява пламъци в оранжево, които се издигат на черен фон, създавайки изразителен и елегантен визуален ефект.

Този стъклен АРТ гръб е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм. Това осигурява не само естетична привлекателност, но и допълнителна здравина и издръжливост. Върху стъклото се извършва директен висококачествен печат на изображението, което не само гарантира ярки и наситени цветове, но и дълготрайна устойчивост на износване и избледняване.

Този стъклен гръб е идеален за поставяне на задната част на кухненския плот. Той не само защитава стените от замърсявания, като масло и вода, но и създава уникален акцент в интериора. Дизайнът с пламъците добавя живот и динамика към пространството, докато оранжевите нюанси създават уют и топлина.

Този стъклен гръб е подходящ за кухни с различни стилови посоки, от модерни и минималистични до по-традиционни и еклектични. Той предоставя възможност за персонализация на кухненското пространство, като го прави уникално и неповторимо.

Със своя изразителен дизайн и висококачествени материали, този стъклен гръб е не само функционален елемент в кухнята, но и произведение на изкуството, което ще оживи вашето пространство и ще придаде изтънченост на атмосферата в кухнята ви.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня -  Пламъци ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят уникален начин да обогатят визуалната атмосфера на своята кухня. С изразителния си дизайн, наподобяващ пламъци в оранжево, той е идеален за хора със смел вкус и стремеж към красота и стил. Отговаря на различни стилови предпочитания - от модерни и минималистични до по-традиционни. Този гръб е функционален, като предпазва стените от замърсявания, и в същото време е изкусителен акцент, който ще преобрази кухненския интериор в произведение на изкуството.
Цена:
347 60 лв