Кухненски гръб - Божури

Продуктов код kit10007883
5.00
794

Кухненски гръб – Божури

5 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Aleksandrova

Благодаря!Чудесна изработка, отношение към клиента и професионализъм. Пак бих поръчала техни продукти.

Светлана Великова

Препоръчвам с две ръце ❤️

Владимира Желева

Благодаря за бързата изработка и качествените календари и подаръци.За поредна година поръчвам и ще продължавам за напред.Весели празници!

Стиляна Манева-Мирчева

Получих календарите За втора година се представяте страхотно! Много съм доволна, точни и коректни. Благодаря ❤️

Камелия Петрова

Много съм доволна, получих това, което очаквах и точно на време. Календарите са страхотни Благодаря ви за подаръците и професионализма.

Evdokia Georgieva

Благодаря за календарите уникални са

Даниела Демирева

Календарите са страхотни. По красиви от колкото очаквах.

Darina Ganeva

Използвам услугите на Art- Gift вече две години. Бързи и коректни! Отново получих чудесни календари!

Мария Димитрова

Страхотни сте ;)

Buyki Bub

Благодаря!Супер бързи и точни.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Божури ?

Стъкленият гръб за кухня, който можете да намерите на сайта art-gift.net, е изключително впечатляващ детайл за вашето кухненско пространство. Този гръб предлага един прекрасен и свеж дизайн, който с лекота ще добави нотка на красота и елегантност във вашата кухня. Визуално обогатен на черен фон, този гръб разполага с нежни изображения на цветя в изискани оттенъци на бяло, жълто, червено, розово и синьо, заедно с живописни зелени листа. Този комбиниран цветови микс създава атмосфера на свежест и жизненост, която ще вдъхнови кулинарните ви умения и ще направи кухнята ви още по-приятно място за прекарване на време.

Гърбът за кухня е изработен от темперирано стъкло с дебелина 6мм, което го прави изключително здрав и устойчив на топлинни и механични въздействия. Дизайнът се изработва на стъклото, чрез директен висококачествен печат, който осигурява ярки и наситени цветове, които ще останат дълготрайни и устойчиви на избледняване.

Един от големите плюсове на този стъклен гръб е, че се изработва по индивидуални размери според предпочитанията на клиента. Това означава, че можете да създадете точно този размер, който отговаря на вашия кухненски плот или стена. Също така, гърбът може да бъде персонализиран с отвори за контакти, което е много удобно и функционално.

Общо взето, този стъклен АРТ гръб за кухня е не само функционален елемент, но и красиво изкуство, което преобразява вашата кухня в уютно и стилно пространство. Той съчетава красив дизайн, висококачествени материали и практичност, правейки го идеалния избор за тези, които търсят уникален акцент, който да привлича погледите и да обогатява атмосферата на кухнята.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Божури ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които желаят да преобразят своето кухненско пространство със свеж и елегантен дизайн. Той е идеален за хора, които ценят изящество, красота и индивидуалността в интериорния дизайн. Също така, този гръб е подходящ за тези, които искат да внесат цветно разнообразие и живост в своята кухня. Със своята функционалност, издръжливост и възможността за персонализация, този гръб е подходящ за всички, които търсят практично и изкусително допълнение към своето кулинарно пространство.
Цена:
347 60 лв