Кухненски гръб - Горичка на плажа

Код kitchen-109
5.00
694

Кухненски гръб – Горичка на плажа

5 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Nina Valcheva

Страхотни професионалисти, бързо и качествено обслужване. Много благодаря за прекрасните продукти.

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Десислава П.

Страхотни, бърза и качествена изработка

Даяна Георгиева

Изключително много съм доволна от покупката си от вас! Благодарим за коректността, точността и бързината! Качеството и изработката също са на високо ниво! ☺️

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Калояна Маринова

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Горичка на плажа ?

Стъкленият гръб за кухня, представен на сайта art-gift.net, е вдъхновяващ и елегантен дизайн, който може да преобрази визията на вашето кухненско пространство. Този стъклен гръб предлага не само функционалност, но и изискан визуален ефект, който ще придаде уникален и стилно завършен вид на кухнята ви.

Дизайнът на гърба излъчва приятна атмосфера на плажа, като включва изображения на красиви палми, разположени на морския бряг. В задната част на дизайна се откроява усещането за безкрайно синьо море, което придава свежест и спокойствие в пространството. Този дизайн създава впечатление за уютна обстановка и природна хармония, които могат да създадат по-приятен опит при готвене и хранене.

Изработен от темперирано стъкло с дебелина 6 мм, този гръб е изключително здрав и издръжлив. Висококачественият директен печат осигурява ярки и наситени цветове, които ще запазят своята привлекателност през годините. Гърбът може да бъде изработен по индивидуални размери, съобразени с вашите нужди и пространство.

Създайте красив фокусен пункт във вашата кухня, като добавите този стъклен АРТ гръб. Той не само ще допълни интериора на кухнята ви, но и ще осигури свежест и стил, които ще забележите всеки ден. Този стъклен гръб е прекрасен начин да превърнете кухнята си в място, което не само се ползва функционално, но и вдъхновява с красота и атмосфера.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Горичка на плажа ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които желаят да освежат интериора на своята кухня с уникален и стилен акцент. Идеален е за тези, които обичат морската атмосфера и желаят да внесат нотка на плажен комфорт в дома си. Той е подходящ за съвременни интериори, където дизайнът и естетиката са важни. Освен това, той е подходящ и за всички, които търсят практично и здраво решение за защита на стените на кухнята срещу замърсявания и влага, без да компрометират стила и излъчването на пространството.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
347 60 лв