Кухненски гръб - Залез над моста

Продуктов код kitchen-69
5.00
794

Кухненски гръб – Залез над моста

5 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивета Иванова

Изключително коректни! Добро качество и бързо изпъление!Препоръчвам!

Евгени

Уникални са. Силно препоръчвам

Бистра Николова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Петя Дамянова

Много бърза доставка, и уникални календари! Препоръчвам

Мирена Тодорова

Календарите вече са при нас! Чудесна изработка! Получихме и подаръци, за което Ви благодарим!

Niki Mitova

:) Страхотно отношение и изработка :) Препоръчвам

Vania Koleva

Сърдечно ви благодаря за календарите Много бърза и коректна доставка А изработката надминава очакванията ми Благодаря ви

Мария Чакандракова

Невероятно красиви с качествена изработка.

Stoqn Zlatkov

Страхотна изработка на календари бърза и коректна фирма и за напред ще поръчвам от вас

Даниела Демирева

Календарите са страхотни. По красиви от колкото очаквах.
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъществява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Залез над моста ?

Стъкленият гръб за кухня, представен на страницата от Art-Gift, е великолепен аксесоар, който може да преобрази визията на вашето кухненско пространство. Със своя красив дизайн, този стъклен гръб ще придаде на вашата кухня не само красота, но и усещане за стил и изисканост.

Изображението на очарователен мост, простиращ се над живописна река, заобиколен от красиви сгради и обгърнат от плътна растителност, ще създаде уникална и релаксираща атмосфера във вашето кухненско пространство. Този дизайн е не само естетично приятен, но и може да допринесе за създаването на уютна и вдъхновяваща обстановка, която ще ви радва всеки ден.

Стъкленият гръб е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм, което гарантира здравина и издръжливост. Директният висококачествен печат осигурява на дизайна ярки цветове и детайли, които ще запазят своята красота през годините.

Важно е, че стъкленият гръб се изработва според размерите на клиента, което означава, че можете да получите персонализирано решение, което отговаря точно на размерите на вашия кухненски плот. Възможността за добавяне на отвори за контакти прави този гръб още по-функционален и удобен за ежедневна употреба.

С този стъклен АРТ гръб за кухня имате възможността да преобразите обикновенното кухненско пространство в истинско произведение на изкуството, което съчетава красота и функционалност. Независимо дали търсите начин да освежите вече съществуващата си кухня или да създадете уникално пространство в ново строителство, този стъклен гръб ще бъде ненадминато допълнение към вашия интериор.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Залез над моста ?

Този стъклен гръб за кухня е идеален избор за всички, които търсят начин да внесат красота, стил и индивидуалност в своята кухненска обстановка. Подходящ е както за хора, които ценят изкуството и естетиката, така и за онези, които искат да обогатят кулинарния си опит с уютна и вдъхновяваща атмосфера. С персонализираните опции за размери и отвори за контакти, този стъклен гръб може да бъде адаптиран към всеки дом и кухня. Той ще осигури уникален и завладяващ дизайн, който ще внесе радост и визуално въздействие във всяко пространство.
Цена:
347 60 лв