Кухненски гръб - Камъчета

Продуктов код kitchen-50
5.00
794

Кухненски гръб – Камъчета

3 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Marina Kirilova Olteanu

Въпреки хилядите ми изисквания и дори промени в езика, изработката е страхотна , много бърза и точно така, както я исках ! Препоръчвам с две ръце

Reni Aleksandrova

Поръчах си трисекционни календари на които снимките са с ужасно качество машината ви ги е изкарала замацани и зелени а съм вадила от същите снимки и са си с перфектно качество!

Anna Ilieva

Много съм доволна!!! Благодаря Ви от сърце!❤️

Cvetelina Ivanova

Благодаря за страхотната работа и обслужване

Стефани Спасова

Много съм доволна от изработката на календарите и ключодържателите.

Вероника Петкова

Надминахте нашите очаквания Изключително качество продължавайте да радвате хората НЕВЕРОЯТЕН ЕКИП

Д. Атанасова

Календарите са страхотни, поръчах без анимационни герои, но качеството е супер. Подаръците също са много добри. Благодаря и за бързото изпълнение на поръчката. Успех!

Мимка Георгиева

Много сме доволни,втора година Ви се доверяваме! Уникални,бързи и коректни!���

Елена Романова

Много сме доволни от изпълнението на поръчката. Благодаря за коректното и професионално отношение!
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон. 

Какво представлява Стъклен гръб за кухня -  Камъчета ?

Стъкленият гръб за кухня, предоставен от Art-Gift, представлява едно изключително стилно и функционално допълнение към вашето кухненско пространство. С този гръб ще освежите и разнообразите атмосферата на кухнята си, придавайки ѝ неповторим шик и изисканост.

Дизайнът на гръба е вдъхновяващ и изчистен. Визуалното представяне включва красиви черни камъчета, които се открояват на фона на темперирано стъкло с дебелина 6мм. Това създава динамичен контраст и добавя текстура към визията на кухнята. Зад черните камъчета се простират изобразението на бамбук, което допълнително обогатява естетиката с натурални елементи и балансирана хармония. Фонът е дискретно бял, което придава светлина и свежест на цялостната композиция.

Стъкленият АРТ гръб за кухня е изработен с висококачествен директен печат върху темперираното стъкло. Този процес гарантира дълготрайна издръжливост на дизайна, устойчивост на избледняване и износване през времето. Гърбът е създаден с внимание към детайлите и професионално изпълнение, което гарантира неговата изящност и функционалност.

Art-Gift предоставя възможност за персонализация на стъкления гръб, като той може да бъде изработен според размерите на вашия кухненски плот. Опциите за персонализация включват възможност за добавяне на отвори за контакти, което подчертава практичния аспект на гръба.

Този стъклен гръб е идеален избор за всеки, който търси не само функционалност, но и изискан дизайн за своята кухня. Той ще допринесе за уют и изящество в пространството, докато същевременно ще предостави защита на задната стена на плота от замърсявания и повреди.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня -  Камъчета ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които ценят естетиката и функционалността в кухненското пространство. Идеален за хора, търсещи стилен и модерен дизайн, който да освежи кухнята им. Персоналните размери и възможността за отвори за контакти го правят подходящ за всеки интериор и нужди. Този стъклен гръб е отличен избор както за домакинства, така и за професионални кухни, като ресторанти и кафенета. Той предоставя защита и стил на едно място, съчетавайки практичност и изящество.
Цена:
347 60 лв