Кухненски гръб - Колаж от мидички

Продуктов код kitchen-139
5.00
794

Кухненски гръб – Колаж от мидички

5 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 50 см. /0.5 м./, Max: 600 см. /6 м./
Височина*
см.
Min: 30 см. /0.3 м./, Max: 130 см. /1.3 м./
Отвор за контакт
Цена:
347 60 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Даниела Трифонова

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Diana Panayotova

positive review Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце -

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Стоилка Стоилова

Благодарим много! Бързи и коректни както винаги.Ще продължим да ползваме вашите услуги!

Kristina Hristowa

Много съм доволна. Прекрасно отношение, бързо и качествено обслужване ! Прекрасни подаръци. Горещо препоръчвам ❣️

Десислава Атанасова

Страхотни дрехи и календари поръчвам всяка година

Viki Angelova

правите много хубави дизайни

Йоанна Койчева

Много съм доволна от поръчаните календари и подаръчетата към тях! Прекрасни са! Благодаря ви!

Ива Андонова

Бърза изработка и отлично качество. Благодарим ви. :-) :-)
Допълнителна информация

Стъклен АРТ гръб за кухня е изработен от темперирано стъкло 6мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатан гърбът. Гърбовете за кухня не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е около 20 работни дни след направена поръчка.
*Монтажът се осъщесвява с неутрален силикон.

Какво представлява Стъклен гръб за кухня - Колаж от мидички ?

Стъкленият гръб за кухня, представен в сайта art-gift.net, е неповторим и изключително красив декоративен елемент, който ще придаде свежест и естетика на вашето кухненско пространство. Този дизайн се вдъхновява от морския бриз и плажната атмосфера, предоставяйки визуална наслада, съчетана с усещането за спокойствие и комфорт.

На дизайна може да се види реалистично изобразен пясък, със своите различни нюанси на кафяво и бежово. Върху този пясък са поставени прекрасни мидички, чието красиво оцветение и форма придават допълнителен живот и интерес към гръбчето. Разположеното до тях въже добавя допълнителна текстура и дълбочина към общата композиция.

Гърбът е изработен от висококачествено темперирано стъкло с дебелина 6мм, което гарантира здравина и дълготрайност на продукта. Върху стъклото е използван директен висококачествен печат, който осигурява на дизайна ярки и наситени цветове, както и дълготрайна устойчивост към външни влияния.

Един от ключовите аспекти на този продукт е възможността за персонализация. Гърба се изработват в размери, които отговарят на специфичните изисквания на клиента. Това дава възможност за създаване на уникален и индивидуален дизайн, който се вписва перфектно във вашата кухненска обстановка.

Отворите за контакти са допълнителен практичен аспект, който допринася за функционалността на гръбчето. Те могат да бъдат използвани за поставяне на контактни гнезда, превключватели или други електрически устройства, които са необходими в кухнята.

Всичко това прави стъкленият АРТ гръб за кухня не само красив декоративен елемент, но и практичен и функционален аксесоар, който ще обогати визията и удобството на вашия кухненски интериор.

За кого е подходящ Стъклен гръб за кухня - Колаж от мидички ?

Този стъклен гръб за кухня е подходящ за всички, които търсят уникален и красив декоративен елемент за своята кухненска обстановка. Той ще засили естетиката и свежестта на пространството, като внесе нотка от морския бриз и спокойствието на плажа. Персонализираните размери го правят подходящ за всеки интериор. За хората, които ценят качеството и индивидуалността, този гръб предоставя и функционалност с отвори за контакти. Независимо дали сте със семейство, живеете самостоятелно или търсите подарък с вкус, този гръб ще внесе уникален акцент във вашата кухня.

Цена:
347 60 лв